Θα το δοκιμάσεις; Το ανέξοδο μυστικό ομορφιάς της Kate Moss είναι μόνο για τολμηρές

27.04.2018
Θα το δοκιμάσεις; Το ανέξοδο μυστικό ομορφιάς της Kate Moss είναι μόνο για τολμηρές
Η Kate Moss δεν θεωρείται τυχαία ένα από το πιο επιτυχημένα top models της γενιάς της.

Μινιόν, μα πολύ ακριβοπληρωμένη και περιζήτητη ακόμα και στα 44 της χρόνια, μοιάζει να έχει βρει για τα καλά το μυστικό της επιτυχίας, με όλες εμάς να μην έχουμε παρά να ακούσουμε ευλαβικά τις συμβουλές που έχει να μας δώσει.

Οι καταχρήσεις της; Πολλές. Κι όμως, έχει καταφέρει να διατηρείται φρέσκια και λαμπερή, παρά το γεγονός πως τα νυχτοπερπατήματά της συζητιούνται συνεχώς στα διεθνή Μέσα.

Μα πώς τα καταφέρνεις βρε Kate;

Την απάντηση έχει δώσει η ίδια. Πρόκειται για ένα εντελώς ανέξοδο beauty routine που δεν παραλείπει ποτέ ακόμα κι αν η κούρασή της είναι τεράστια.

Τι κάνει;

Όπως έχει αποκαλύψει, συνηθίζει κάθε πρωί με το που θα ξυπνήσει να βάζει το πρόσωπό της μέσα σε μία λεκάνη με παγωμένο νερό και παγάκια. Την ίδια διαδικασία ακολουθεί πολλές φορές και πριν κοιμηθεί, όσο σκληρό κι αν ακούγεται. Και αυτό –πίστεψε μας- δεν το κάνει τυχαία.

Το παγωμένο νερό, αποδεδειγμένα χαρίζει στο δέρμα του προσώπου μας λάμψη, ενώ βοηθά στην μείωση πρηξίματος και ερυθρότητας.

Και το καλύτερο όλων; Αποτελεί τον μεγαλύτερο εχθρό των ρυτίδων! Κάτι σαν φυσικό (και ανέξοδο!) Botox δηλαδή.

Δεν ξέρουμε αν έχεις το ψυχικό σθένος να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Kate, εμείς πάντως έχουμε ήδη γεμίσει την κατάψυξή μας με φρέσκα παγάκια.

Ξέρει τι κάνει το top model κορίτσια…