Έντονες και υγιείς βλεφαρίδες σε δύο απλά βήματα

16.07.2018
Έντονες και υγιείς βλεφαρίδες σε δύο απλά βήματα
Το έντονο βλέμμα είναι το ζητούμενο σε κάθε μακιγιάζ που επιλέγουμε να κάνουμε. Και ένταση στα μάτια μας χωρίς έντονες, μακριές βλεφαρίδες γίνεται; Δεν γίνεται;

Οι περισσότερες γυναίκες στηρίζονται κατά κύριο λόγο στη mascara για να πετύχουν το αποτέλεσμα που θέλουν, κάτι που –σύμφωνα με τους έμπειρους make up artists- δεν είναι αρκετό παρά τα όσα υπόσχονται οι γνωστότερες εταιρείες καλλυντικών.

Στην πραγματικότητα, για την απόκτηση των βλεφαρίδων που θα κάνουν τους πάντες να αναρωτιούνται αν το βλέμμα μας οφείλεται στα extensions, η mascara παίζει τον λιγότερο σημαντικό ρόλο. Γιατί αυτό που μετράει τελικά, είναι να έχουμε έντονο βλέμμα ακόμα και εντελώς αμακιγιάριστες!

Πώς θα το πετύχουμε αυτό; Με δύο απλά βήματα που όλες αξίζει να εντάξουμε στο beauty routine μας.

Βήμα 1ο: Ντεμακιγιάζ με ζεστό νερό και λαδάκι

Το baby oil είναι η πιο εύκολη και οικονομική λύση για την αφαίρεση του μακιγιάζ των ματιών. Ο ιδανικός τρόπος για να αφαιρέσουμε τη mascara από τις βλεφαρίδες μας δεν είναι άλλος από το ελαφρύ –το πολύ ελαφρύ για την ακρίβεια- τρίψιμο των βλεφαρίδων μας με ζεστό νερό.

Αφού η ποσότητα της mascara έχει απομακρυνθεί, συνεχίζουμε πλένοντας το πρόσωπό μας με το σαπουνάκι καθαρισμού που έχουμε επιλέξει ή εναλλακτικά καθαρίζουμε με ένα δίσκο ντεμακιγιάζ και μπόλικο baby oil που απομακρύνει το μακιγιάζ από το δέρμα μας, ενώ παράλληλα ενυδατώνει.

Με τον τρόπο αυτό μετριάζουμε σε τεράστιο βαθμό τη φθορά και συνεπώς την πτώση των βλεφαρίδων μας.

Διάβασε επίσης: 10 ιδέες για κομψό ντύσιμο στην παραλία

Βήμα 2ο: «Ναι» στο καστορέλαιο

Η χρήση του καστορέλαιου ενδείκνυται για όσες παραπονιούνται για άτονες και καθόλου πυκνές βλεφαρίδες.

Το συγκεκριμένου είδος λαδιού, ενισχύει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων, ενυδατώνοντας τες και κάνοντας τες να μοιάζουν υγιείς και λαμπερές.

Θα παρατηρήσεις, ακόμα, ότι η ποσότητα βλεφαρίδων που θα χάνεις καθημερινά κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ και του ντεμακιγιάζ σου θα είναι σαφώς μικρότερη.

Τι περιμένεις;