Εξαφάνισε σπυράκια με το πιο θαυματουργό φυσικό συστατικό

30.04.2018
Εξαφάνισε σπυράκια με το πιο θαυματουργό φυσικό συστατικό
Όσο καθαρό και αψεγάδιαστο δέρμα κι αν έχεις, θα έρθουν περίοδοι στη ζωή σου που θα παρατηρήσεις πως την όψη του επισκιάζουν έντονα μαύρα στίγματα, μικροσκοπικά ή μεγαλύτερα σπυράκια, ακόμα και έντονες κοκκινίλες.

Κάτι που είναι φυσιολογικό να συμβαίνει λόγω ορμονών και συνθηκών περιβάλλοντος.

Ωστόσο, σε καμιά μας δεν αρέσει να έρχεται αντιμέτωπη με ενοχλητικά σημάδια στο πρόσωπό της.

Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, για να εξασφαλίσουμε την υγεία και τη λάμψη του προσώπου μας χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα για την αγορά προϊόντων που υπόσχονται θαύματα;

Το μυστικό είναι πιο απλό από ό,τι θα πίστευε κανείς και δεν βρίσκεται πιο μακριά από… το μπαλκόνι σου!

Ποιο είναι αυτό; Η αλόη. Για να ακριβολογούμε, η φυσική αλόη. Μια γλάστρα από αυτό το σχεδόν μαγικό φυτό στο σπίτι σου μπορεί να σου εξασφαλίσει ένα πρόσωπο που ποτέ δεν πίστευες πως θα μπορούσες να έχεις.

Το τζελ που βρίσκεται στο εσωτερικό του φυτού –και το οποίο μπορείς να απλώσεις στο δέρμα σου- κόβοντας στη μέση ένα μικρό κομματάκι αλόης είναι στην πραγματικότητα το πιο φαρμακευτικό καλλυντικό που μπορείς να κάνεις δώρο στο δέρμα σου.

Το κολλώδες αυτό υγρό, φημίζεται για την αντιβακτηριδιακή του δράση, με αποτέλεσμα μια μικρή ποσότητα στην επιφάνεια του προσώπου σου να είναι αρκετή για να συμβάλλει στην ανάπλαση των κυττάρων και την εξολόθρευση των μικροοργανισμών που προκαλούν σπυράκια και κοκκινίλες.

Το άρωμά του μπορεί να μην είναι ό,τι πιο ευχάριστο έχεις μυρίσει ποτέ, ωστόσο η ευεργετική του δράση θα σε πείσει πως αξίζει και με το παραπάνω να αγοράσεις αυτό το φυτό για το μπαλκόνι σου!

Μη χάνεις χρόνο…