Victoria Beckham: Το ένα πράγμα που τρώει κάθε μέρα για τέλεια επιδερμίδα

28.08.2018
Victoria Beckham: Το ένα πράγμα που τρώει κάθε μέρα για τέλεια επιδερμίδα
Στα 44 της χρόνια η διάσημη σχεδιάστρια μόδας παραμένει μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο της διεθνούς showbiz. Και δε διστάζει να μοιραστεί τα βασικά μυστικά ομορφιάς της.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει παλιότερα στο περιοδικό The Edit, η Victoria Beckham αποκάλυψε ότι το μυστικό της για μια τέλεια επιδερμίδα ξεκινά από την... κουζίνα.

"Βλέπω έναν δερματολόγο στο Λος ΄Αντζελες, τον δρ. Ηarold Lancer, ο οποίος είναι απίθανος. Τον γνωρίζω χρόνια. Έφτιαξε το δέρμα μου. Είχα προβλήματα παλιά, πολλά, και μου είπε 'Πρέπει να τρως σολομό κάθε μέρα'. Και εγώ ρώτησα, 'αλήθεια, κάθε μέρα;'. Και εκείνος είπε 'Ναι, πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, πρέπει να τρώς σολομό κάθε μέρα".

Ιδού το μυστικό της λοιπόν που, όχι μόνο τυχαίο δεν είναι αλλά υποστηρίζεται από επιστημονικές μελέτες. Ο σολομός, όπως και τα υπόλοιπα, λεγόμενα, "παχιά" ψάρια, είναι γεμάτα σε Ωμέγα-3 λιπαρά, οξέα και βιταμίνες Α και C, τα οποία δεν έχουν μόνο αντιφλεγμονώδη και ενυδατική δράση, αλλά φαίνεται ότι βοηθούν τα μάλα για ένα πιο υγιές δέρμα.

Αυτό το διάβασες; Kim Kardashian: Έτσι έχασα 10 κιλά [video]

Μελέτη που δημοσιεύτηκε πέρσι στην European Journal of Dermatology έδειξε ότι άνθρωποι που ακολουθούσαν μια διατροφή πλούσια σε ψάρια και λαχανικά εμφάνιζαν σαφώς λιγότερη ακμή από τους άλλους ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ότι ο σολομός συγκεκριμένα αποτελεί ισχυρό όπλο ενάντια της ακμής.