DIY: Πώς να απαλλαγείς από τα πρησμένα μάτια με… 2 σακουλάκια πράσινο τσάι

25.05.2018
DIY: Πώς να απαλλαγείς από τα πρησμένα μάτια με… 2 σακουλάκια πράσινο τσάι
Σε καμία δεν αρέσουν τα πρησμένα, ταλαιπωρημένα μάτια. Γιατί λοιπόν να μην εξαφανίσουμε το πρήξιμο από τον καναπέ του σπιτιού μας;

Το μυστικό αυτό αξίζει να μπει στη λίστα με τα αγαπημένα σου, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να μην πέσεις στην ανάγκη του. Όλες το πάθαμε, όλες παραδεχτήκαμε πως το tip αυτό είναι κάτι περισσότερο από σωτήριο!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγο παγωμένο νερό και δύο φακελάκια πράσινο τσάι, γνωστό για την αντιοξειδωτική του δράση.

Τι πρέπει να κάνεις

Στην ουσία δεν μιλάμε για «συνταγή», μιας και δεν θα χρειαστεί να λερώσεις ούτε μπολ. Απλά βρέξε –ή ακόμα καλύτερα βύθισε- τα σακουλάκια του πράσινου τσαγιού στο παγωμένο νερό και τοποθέτησε στα προβληματικά σημεία της περιοχής των ματιών, αφήνοντας για περίπου ένα τεταρτάκι. Στη διάρκεια του ενός τετάρτου, ξαναβρέξε τα φακελάκια αν χρειαστεί.

Η χαμηλή θερμοκρασία θα μειώσει τη ροή του αίματος, κάνοντας το πρήξιμο να υποχωρήσει, ενώ η καφεΐνη του πράσινου τσαγιού βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος της δύσκολης αυτής περιοχής, αφήνοντας τα μάτια μας φρέσκα και δροσερά!

Τι άλλο να ζητήσεις πια από το πράσινο τσάι;