Ένας μήνας είναι αρκετός! Τα τρία σωτήρια tips για πυκνές, μακριές βλεφαρίδες

16.06.2018
Ένας μήνας είναι αρκετός! Τα τρία σωτήρια tips για πυκνές, μακριές βλεφαρίδες
Οι έντονες, υγιείς βλεφαρίδες είναι το άλφα και το ωμέγα για ένα επιβλητικό, βαθύ βλέμμα. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαία η εμμονή μας με τη mascara!

Το θέμα, όμως, δεν είναι να πασχίζουμε για ένα έντονο αποτέλεσμα με διπλές και τριπλές στρώσεις από το αγαπημένο μας καλλυντικό, αλλά να καταφέρουμε να θρέψουμε τις βλεφαρίδες μας προκειμένου να μας τονίζουν το βλέμμα ακόμα και με ελάχιστη φροντίδα.

Έχεις σκεφτεί ποτέ με ποιον τρόπο μπορείς να το καταφέρεις αυτό;

Εμείς σου έχουμε τη δοκιμασμένη λύση, μιας και το συγκεκριμένο θέμα μας έχει απασχολήσει πολύ.

Τα τρία tips που θα διαβάσεις σήμερα θα σε βοηθήσουν να πετύχεις αυτό που τόσο επιθυμείς: Όμορφες, μακριές και έντονες βλεφαρίδες που θα χαρίζουν ένταση στο βλέμμα σου ακόμα και όταν είσαι εντελώς αμακιγιάριστη.

Δώστε προσοχή κορίτσια…

Μην παραλείπεις το ντεμακιγιάζ

Πολλές γυναίκες επιλέγουν να μείνουν με το μακιγιάζ στο πρόσωπό τους γυρνώντας κουρασμένες από κάποιο ξενύχτι.

Το ίδιο ισχύει και κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού μας ύπνου, κατά τον οποίο είναι σύνηθες για μεγάλη μερίδα γυναικών να μένουν βαμμένες, έχοντας σκοπό να ξαναβγούν από το σπίτι λίγο αργότερα. Κορίτσια, μιλάμε για έγκλημα!

Κατά τη διάρκεια του ύπνου, οι βλεφαρίδες μας ακουμπούν και τρίβονται στο μαξιλάρι με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται ακόμα περισσότερο. Η mascara, όσο εντυπωσιακή κι αν είναι, σίγουρα επιβαρύνει τις βλεφαρίδες μας γι’ αυτό και θα πρέπει να απομακρύνεται με την πρώτη ευκαιρία.

Ποιος ο λόγος να είσαι μακιγιαρισμένη στο σπίτι; Και κυρίως, γιατί να κοιμάσαι βαμμένη φράζοντας τους πόρους του δέρματός σου;

Προσοχή στην ημερομηνία λήξης

Αναφερόμαστε στη mascara σαφώς. Αυτό που πολλές γυναίκες δεν γνωρίζουν είναι πως το συγκεκριμένο καλλυντικό προϊόν έχει διάρκεια ζωής το πολύ τρεις μήνες.

Από εκεί και πέρα οι επικίνδυνοι μικροοργανισμοί ξεκινούν… το πάρτυ, με αποτέλεσμα το βουρτσάκι και το περιεχόμενο της mascara να αποδεικνύονται ιδιαιτέρως επικίνδυνα όσον αφορά στις μολύνσεις στα μάτια και την καταστροφή των βλεφάρων.

Μην τη λυπάσαι λοιπόν, πέταξε τη ληγμένη σου mascara εδώ και τώρα.

«Ναι» στο ελαιόλαδο

Υπάρχει καλύτερο καθαριστικό για την περιοχή των ματιών από το αγνό ελαιόλαδο; Δεν υπάρχει!

Άσε στην άκρη τα καθαριστικά του εμπορίου και αφού αφαιρέσεις τη μεγαλύτερη ποσότητα mascara με ζεστό νερό, καθάρισε εντελώς την περιοχή των ματιών από το μακιγιάζ με ένα cotton pad με ελαιόλαδο.

Όχι μόνο θα πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθαρισμού, με επιπλέον θα χαρίσεις στις βλεφαρίδες σου τα θρεπτικά συστατικά που θα τις κάνουν να σφύζουν από ζωή.

Είσαι έτοιμη για το πείραμα του ενός μήνα;