8 τρόποι να αποχαιρετήσεις για πάντα τους μαύρους κύκλους!

04.09.2018
8 τρόποι να αποχαιρετήσεις για πάντα τους μαύρους κύκλους!
Και μία κρέμα με βιολογικά εκχυλίσματα από φυτά της ελληνικής γης που υπόσχεται να τους κρατήσει μακριά για πάντα.

Λίγο τα καλοκαιρινά ξενύχτια και τα πάρτι, λίγο η κακή χρήση του αντηλιακού... γύρισες στην πόλη και μαζί σου επέστρεψε και το φαινόμενο "ρακούν". Οι μαύροι κύκλοι ωφείλονται σε δεκάδες λόγους και σπάνια εξαφανίζονται αποτελεσματικά.

Γι'αυτό και η αποτελεσματικότερη λύση είναι να "χτυπήσεις" τους μαύρους κύκλους από πολλές πλευρές!

Δες παρακάτω 8 καθημερινές συνήθειες που θα μειώσουν τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο

#1 Κάνε ένα διάλειμμα από τον υπολογιστή και ξεκουράσου για πέντε έως δέκα λεπτά. Κοίταξε έξω από το παράθυρο, κάνε μια βόλτα στην αυλή και μην ανοίξεις την τηλεόραση.

#2 Ενίσχυσε τη μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας και βοήθησε την αποσυμφόρηση της περιοχής γύρω από τα μάτια απλώνοντας την κρέμα σου με ελαφρά χτυπηματάκια του δείκτη ή εφαρμόζοντας ειδικές κινήσεις μασάζ.

#3 Απέφυγε το αλάτι και το αλκοόλ και μην ξεχνάς να καταναλώνεις άφθονο νερό. Προτίμησε γεύματα με λίγο αλάτι και τροφές πλούσιες σε βιταμίνη Β, όπως είναι το σπανάκι.

#4 Αν αισθάνεσαι τα μάτια σου κουρασμένα, δοκίμασε τα ειδικά pads, εμπλουτισμένα με ενεργά συστατικά που καταπραΰνουν, δροσίζουν την επιδερμίδα και συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση της μικροκυκλοφορίας. Εναλλακτικά, οι παραδοσιακές «συνταγές» καταπολέμησης των οιδημάτων και των μαύρων κύκλων -παγωμένες κομπρέσες με τσάι ή χαμομήλι, ροδέλες αγγουριού ή πατάτας, παγάκια- θα σου προσφέρουν σίγουρα άμεση ανακούφιση.

#5 Απομάκρυνε απαραίτητα το μακιγιάζ κάθε βράδυ χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες συνθέσεις ντεμακιγιάζ ματιών με απαλές καθοδικές κινήσεις, χωρίς τρίψιμο. Ολοκλήρωσε αφαιρώντας τα κατάλοιπα του μακιγιάζ στα κάτω βλέφαρα.

#6 Για να αποφύγεις τη δημιουργία μαύρων κύκλων, φρόντισε να κοιμάσαι έχοντας ελαφρά ανασηκωμένο το κεφάλι, για να διευκολύνεις την αποσυσσώρευση των υγρών στην περιοχή των κάτω βλεφάρων.

#7 Μην τρίβεις τα μάτια σου. Μπορεί να προκαλέσεις την καταστροφή τριχοειδών αγγείων κάτι που θα σου εκτονώνει το μαύρισμα της περιοχής.

#8 Κάνε ένα ελαφρύ μασάζ κάτω από τα μάτια, ώστε να ανακουφιστείς από το πρήξιμο. Κλείσε τα μάτια σου και πίεσε απαλά με το δάχτυλο στο πρησμένο σημείο, κάνοντας μασάζ από τις εσωτερικές προς τις εξωτερικές γωνίες των ματιών.

Πέρα απ'όλα αυτά, βέβαια, θα χρειαστείς και την κατάλληλη κρέμα ματιών για να αποχαιρετήσεις τους μαύρους κύκλους για τα καλά! Η δική μας αγαπημένη είναι άρτι αφιχθείσα, φέρει ελληνική υπογραφή και είναι γεμάτη βιολογικά εκχυλίσματα από βότανα της ελληνικής γης.

Το νέο serum ματιών NIOTI περιέχει βιολογικό ελαιόλαδο, καφεΐνη, εκχύλισμα αγγουριού και πολλά ακόμα λαχταριστά φυσικά συστατικά πλήθος που βοηθάει στην αισθητή μείωση των μαύρων κύκλων, αναζωογονεί και λειαίνει την επιδερμίδα και σβήνει από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές τις ρυτίδες, χαρίζοντας λάμψη και ζωντάνια στο βλέμμα.

Αξίζει ακόμα να σημειώσεις πως, όπως όλα τα προιόντα NIOTI, δεν περιέχει χημικές ουσίες και άλλα έκδοχα τους (parabens, προπυλενογλυκόλη, παραφινέλαιο) δεν έχει υποστεί τεχνολογική επεξεργασία (κατά το στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας) και δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα!