Η απίθανη αιτία πίσω από τους μαύρους κύκλους σου!

31.08.2018
Η απίθανη αιτία πίσω από τους μαύρους κύκλους σου!
Αν κοιμάσαι σωστά, τρέφεσαι σωστά, πίνεις άφθονο νερό και έχεις δοκιμάσει κάθε κρέμα ματιών, ήρθε η ώρα να σκεφτείς μήπως η αιτία των μαύρων κύκλων σου βρίσκεται αλλού!

Βρίσκεται στην πρώτη θέση των γυναικείων αναζητήσεων στο ίντερνετ και όχι χωρίς λόγο. Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα πρόβλημα χωρίς ηλικία, χωρίς διακρίσεις και συχνά, χωρίς λύση!

Διάβασε επίσης: Αυτός είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να εφαρμόσεις σωστά το κονσίλερ στα μάτια

Αν έχεις δοκιμάσεις όλες τις κρέμες, όλα τα διατροφικά tips, τον 8ωρο ύπνο (αλήθεια, πώς το κατάφερες) και το άφθονο νερό, τότε δεν μένει παρά να τσεκάρεις την... μύτη σου.

Όσο απίστευτο κι αν σου ακούγεται, είναι πιθανό πως οι μαύροι σου κύκλοι είναι προιόν αλλεργίας! Αν παρατηρήσεις πως η μύτη σου τρέχει ή μπουκώνει πολύ συχνά και πως τα μάτια σου δακρύζουν, το πιο πιθανό είναι πως κάποια ευαισθησία στον αέρα μπλοκάρει τα ιγμόριά σου και κατ'επέκταση, δημιουργεί κακή μικροκυκλοφορία στην περιοχή κάτω από τα μάτια σου.

Και ναι, καθώς καταλαβαίνεις η κακή μικροκυκλοφορία προκαλεί μαύρους κύκλους!

Αν λοιπόν υποψιάζεσαι πως μια αθώα αλλεργία στον γεμάτο αλλεργιογόνα αέρα της πόλης ή του γραφείου είναι υπεύθυνη για τους μαύρους σου κύκλους, συμβουλέψου τον γιατρό σου για να σου γράψει ένα ήπιο αντιισταμινικό που θα παίρνεις καθημερινά.

A post shared by Glossier (@glossier) on