Bella Hadid: Το μυστικό της για άψογο, λαμπερό δέρμα

20.10.2018
Bella Hadid: Το μυστικό της για άψογο, λαμπερό δέρμα
Το μοντέλο αποκαλύπτει το πώς κατάφερε να αλλάξει το δέρμα του "για πάντα"

Στην τελευταία της selfie, το δέρμα της Bella Hadid φαίνεται πιο απαλό, αψεγάδιαστο και λαμπερό από ποτέ - ακόμη και χωρίς ίχνος ορατού μακιγιάζ. Για αυτό δεν ευθύνεται κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, αλλά ένα συγκεκριμένο άτομο. "Ένα μεγάλο φιλί στην @drbarbarasturm όχι μόνο επειδή είναι η επαγγελματίας που είναι, αλλά και επειδή το δέρμα μου άλλαξε για πάντα μαζί της, χάρη στις απίστευτες περιποιήσεις προσώπου ", έγραψε το μοντέλο. Η Hadid τόνισε ότι η αναφορά δεν ήταν διαφήμιση.

Δες και αυτό: Μην φοβάσαι! Δοκίμασε αυτά τα παράξενα αλλά αποτελεσματικά μυστικά για τέλειο πρόσωπο

Η Dr. Barbara Sturm είναι μια από τους κορυφαίους δερματολόγους στον κόσμο. Η επώνυμη μάρκα των κομψών, μινιμαλιστικών προϊόντων περιποίησης της βρίσκεται στα νεσεσέρ κάθε σημαντικού makeup artist, και διάσημων supermodels. Η κλινική της στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας λέγεται ότι έχει λίστα αναμονής, και εκεί οι πελάτες της μπορούν να κάνουν κάθε είδος αντιγηραντικής θεραπείας (ενέσιμα, λέιζερ, κ.λπ.), συμπεριλαμβανομένου και του vampire facial για το οποίο η Sturm φημίζεται.

Δες και αυτό: Το συχνά απεριποίητο σημείο που μπορεί να καταστρέψει την εικόνα του προσώπου σου

Η Hadid είχε πει παλιότερα στο Elle ότι δεν ήταν οπαδός των facials, αλλά αυτό ήταν πριν γνωρίσει την Sturm. "Δεν μου αρέσουν και τόσο τα facials. Συνήθως κάνω μασάζ προσώπου, επειδή τα οστά μου πάντοτε με πονάνε. Επίσης μου αρέσουν τα body scrubs, για να ετοιμάζομαι για τις Εβδομάδες Μόδας", είχε δηλώσει.

Αυτό το είδες; Το δίλεπτο μασάζ που θα κάνει το μακιγιάζ... περιττό!

Το supermodel έχει επίσης μια τρελή ρουτίνα για τα ταξίδια της, προκειμένου να διατηρήσει το δέρμα της φρέσκο. "Ταξιδεύω πολύ και δουλεύω συχνά αμέσως μόλις προσγειωθώ. Εφαρμόζω τη συμβουλή της μαμάς μου, διατηρώντας το δέρμα μου σε όσο καλύτερη κατάσταση μπορώ. Στο αεροπλάνο, πλένω το πρόσωπό μου μόλις ανέβω, έχω μαζί μου όλους τους ορούς και την κρέμα νυκτός. Μετά κοιμάμαι και επαναλαμβάνω όταν ξυπνήσω", είχε πει στην βρετανική Vogue. "Τη στιγμή που βγαίνω από το αεροπλάνο, το πρόσωπό μου είναι ξεκούραστο και ενυδατωμένο. Πάντα έχω ένα concealer μαζί μου, ειδικά όταν είμαι πολύ κουρασμένη, για να κρύψω τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια μου".