Αποκλειστικό: Η Μαλού μας υποδέχτηκε στο καμαρίνι της και μας αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της! [Photos]

23.10.2018
Αποκλειστικό: Η Μαλού μας υποδέχτηκε στο καμαρίνι της και μας αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της! [Photos]
Μας ανοίγει το καμαρίνι της και την καρδιά της αποκλειστικά στο Womenonly.gr.

Αναμφισβήτητα η Μαλού είναι μια ξεχωριστή τραγουδίστρια, που με την σπουδαία φωνή της μας έχει χαρίσει τις επιτυχίες: 'τους είπες πως", "ποιά ζωή", "ώρα να γυρίσεις'... Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι "Άτακτο παιδί' στο κλιπ του οποίου υποδύεται με χιούμορ τέσσερις εντελώς διαφορετικές γυναίκες, που ταλαιπωρούνται από έναν "άτακτο έρωτα".

Η Μαλού εμφανίζεται στο Posidonio στο πλευρό του Πάνου Κιάμου.

Σε πρόσφατη έξοδό μας είδαμε το πρόγραμμα του Posidonio, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, που θελουμε σίγουρα να ξαναδούμε! Θαυμάσαμε την Μαλού με τις καθηλωτικές ερμηνείες της και την ξεχωριστή σκηνική της παρουσία. Την επισκεφτήκαμε στο καμαρίνι της όπου μας υποδέχτηκε με χαμόγελο μη διστάζοντας να ποζάρει στον φακό του Womenonly.gr.

Δείτε ακόμη: Emma Stone: Εμφανίστηκε με το καλύτερο φθινοπωρινό beauty look

Η θετική αύρα της και η ωραία εμφάνισή της μας έβαλε στον πειρασμό να την ρωτήσουμε για τα μυστικά της ομορφιάς της.

Ιδού μερικά tips από την Μαλού:

  • Προσέχω τη διατροφή αλλά όχι με υπερβολές και υστερίες !! Επιλέγω να τρώω καθαρά πρώτα για την υγεία του σώματος μου για την υγεία του δέρματος μου και της ψυχολογίας μου επίσης! Αν μου έρθει η όρεξη να φάω ένα πιο επιβαρυμένο φαγητό θα το φάω απλά θα προσέξω τις επόμενες ημέρες! Αγαπώ το φαγητό, αγαπώ το σώμα μου και προσπαθώ καθημερινά να βρίσκω την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δυο!
  • Κάθε φορά που γυρίζω στο σπίτι η πρώτη μου δουλειά είναι να κάνω σχολαστικό και καλό ντε μακιγιάζ ! Είναι το Α και το Ω για μια σωστή επιδερμίδα !

  • Τον τελευταίο καιρό έχω βάλει τις Pilates στη ζωή μου και τελικά είναι η γυμναστική που μου ταιριάζει ! Γυμνάζομαι τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα
  • Η φύση της δουλειάς μου με αναγκάζει να ταλαιπωρώ τα μαλλιά μου καθημερινά! Επομένως φροντίζω να τα ενυδατώνω καλά με μάσκες και serum και μια φορά τον μήνα να επισκέπτομαι τον κομμωτή μου για θεραπεία επανόρθωσης !

Γιώργος Μουλάς