Sara Sampaio: Οι βραδινές συνήθειές της θα τονώσουν την ομορφιά σου

25.11.2018
Sara Sampaio: Οι βραδινές συνήθειές της θα τονώσουν την ομορφιά σου
Αυτή είναι η βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της

Η Sara Sampaio είναι ένα από τα αγγελάκια της Victoria's Secret, το πρόσωπο του Giorgio Armani Beauty και πρέσβειρα ομορφιάς για το Moroccanoil. Όλα αυτά σημαίνουν ότι πραγματικά ξέρει πώς να φροντίσει το δέρμα της, από πάνω μέχρι κάτω. Σε ένα βίντεο σε συνεργασία με το Harper's Bazaar, το πορτογαλικό μοντέλο δείχνει αναλυτικά όλη τη νυκτερινή ρουτίνα ομορφιάς της.

Δες και αυτό: Jennifer Aniston: Το μυστικό ομορφιάς της είναι πολύ πιο απλό από όσο φαντάζεσαι

Το μοντέλο ξεκινά με την αφαίρεση του μακιγιάζ. "Έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα, γι 'αυτό και χρησιμοποιώ δύο προϊόντα", λέει η ίδια. Χρησιμοποιώντας ένα βαμβακερό μαντηλάκι (όχι πετσέτα γιατί είναι πολύ τραχιά), η Sampaio χρησιμοποιεί ένα καθαριστικό γάλακτος και το τρίβει σε όλο το δέρμα της, ακόμα και τις μέρες που δεν φοράει μακιγιάζ.

Δες και αυτό: Bella Hadid: Το μυστικό της για άψογο, λαμπερό δέρμα

Στην Sampaio αρέσει να κάνει το ντους της τη νύχτα, κάτι που είναι απολύτως λογικό δεδομένου ότι η δουλειά που κάνει κατά τη διάρκεια της μέρας απαιτεί από εκείνη να φοράει πολύ μακιγιάζ και προϊόντα για τα μαλλιά. "Πάντα θέλω να πηγαίνω στο κρεβάτι καθαρή. Χρησιμοποιώ σαμπουάν και μαλακτικό", λέει η ίδια. Αφού βγει από το ντους, βουρτσίζει τα δόντια της και στη συνέχεια εφαρμόζει μια μάσκα προσώπου. Μετά από 20 λεπτά, αφαιρεί τη μάσκα. "Μου αρέσει να βάζω ό,τι περισσεύει στα χέρια μου και να το εφαρμόζω παντού, δεν θέλω να σπαταλάω τίποτα", λέει το μοντέλο.

Αυτό το είδες; Αποκλειστικό: Η Μαλού μας υποδέχτηκε στο καμαρίνι της και μας αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της! [Photos]

To μοντέλο δεν παραμελεί το σώμα του στη νυχτερινή του ρουτίνα. "Χρησιμοποιώ ένα βραδινό serum. Είναι τόσο σημαντικό να ενυδατώσετε ολόκληρο το δέρμα σας, ειδικά τα λιπαρά σημεία του σώματός είναι τόσο σημαντικά", λέει η Sampaio.

Δες το βίντεο: