H Kourtney Kardashian αποκαλύπτει το μεγαλύτερο μυστικό της [video]

04.04.2019
H Kourtney Kardashian αποκαλύπτει το μεγαλύτερο μυστικό της [video]
Η μεγαλύτερη από τις αδερφές Kardashian προτιμάει την πιο φυσική ομορφιά

Η Kourtney Kardashian παρουσιάζει τη νέα ιστοσελίδα ομορφιάς και ευεξίας της, με όνομα Poosh. Το όνομα της ιστοσελίδας είναι αφιερωμένο στην εξάχρονη κόρη της, Penelope, και σε αυτό η μεγαλύτερη αδερφή Kardashian θα μοιράζεται τις γνώσεις της σχετικά με την ισορροπημένη ζωή και μαζί τη ρουτίνα της ομορφιάς της.

Δες και αυτό: Κάνε τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα με αυτόν τον απόλυτα φυσικό τρόπο!

"Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου για να μοιραστώ όλα όσα έμαθα", λέει η Kardashian. Η Kourtney είναι υπέρμαχος της "καθαρής ομορφιάς", κάτι που η ίδια ξεκίνησε μετά τη γέννηση του πρώτου της γιου, Mason, και παρατήρησε ότι υπήρχαν βλαβερά συστατικά στα προϊόντα που χρησιμοποίησε καθημερινά.

Σε μια ζεστή μέρα στο Calabasas, ξυπόλητη και ντυμένη με μεταξωτή ρόμπα στο σπίτι της, η Kourtney προετοιμάζεται για μια γεμάτη μέρα γυρισμάτων για το Keeping Up With The Kardashians. "Πάντα κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα", λέει η πολυάσχολη μαμά, ενώ μια ομάδα ταλαντούχων makeup artists και κομμωτών την περιποιούνται. Για να παραμείνει στην κορυφή του χαοτικού της χρονοδιαγράμματος, η Kardashian δίνει προτεραιότητα σε μια δουλειά κάθε φορά, δίνοντας την αμέριστη προσοχή της σε ό, τι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Αυτό το είδες; Meghan Markle: Χρησιμοποιεί το πιο αναπάντεχο προϊόν αντί για highlighter!

"Η ρουτίνα γυμναστικής μου χάλασε κάπως όταν έκανα παιδιά", αστειεύεται καθώς πίνει το αβοκάντο smoothie της. "Οι ενοχές μου ήταν πολύ έντονες". Με τα παιδιά της τώρα στο σχολείο κατά τη διάρκεια της ημέρας, η Kardashian γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα κάνοντας σχοινάκι και βάρη. Και αν δει κανείς έστω και ένα επεισόδιο της εκπομπής, θα δει ότι σνακ στην κουζίνα της δεν περιέχουν γαλακτοκομικά και γλουτένη. "Τρώω γαλακτοκομικά και γλουτένη με μέτρο. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό, αλλά δεν κολλάω σε αυτό υπερβολικά". Τα συμπληρώματα είναι εξαιρετικά σημαντικά γι 'αυτήν: Η Kardashian έχει ενσωματώσει το κολλαγόνο, τα φύλλα ελιάς και τη χλωροφύλλη στη διατροφή της και επισκέπτεται ένα γιατρό κάθε δύο εβδομάδες για να τσεκάρει τα επίπεδα του αίματος της.

Διάβασε επίσης: Έτσι "γεμίζει" τα φρύδια της η Rosie Huntington Whiteley

Όσον αφορά τη ρουτίνα μακιγιάζ και φροντίδας της επιδερμίδας, η Kardashian λέει: "Προσπαθώ να χρησιμοποιώ προϊόντα φυσικής ομορφιάς", εξηγεί, αλλά δεν είναι όλα τα καλλυντικά στη συλλογή της 100% βιολογικά. Και αυτό είναι ακριβώς που σχεδιάζει να εξερευνήσει στο Poosh: "Έχει να κάνει με το να ζεις την καλύτερη ζωή σου και να αγκαλιάζεις το γεγονός ότι δεν είναι τέλεια".

Δες το βίντεο με τη ρουτίνα ομορφιάς της: