4 πράγματα που πρέπει να κάνεις για τέλεια επιδερμίδα

12.05.2019
4 πράγματα που πρέπει να κάνεις για τέλεια επιδερμίδα
Καλύτερη επιδερμίδα από σήμερα κιόλας με αυτούς τους εύκολους τρόπους

Σε ό,τι αφορά τη φροντίδα της επιδερμίδας, υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων σε αυτόν τον κόσμο: εκείνοι που κέρδισαν τη γενετική λαχειοφόρο αγορά και εκείνοι που δεν στάθηκαν τυχεροί. Οι περισσότερες από εμάς πρέπει να κάνουμε προσπάθεια για να πετύχουμε μια άψογη επιδερμίδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε όλες μαζί σε αυτό. Εξάλλου, ακόμα και εκείνες που είναι προικισμένες με ένα φυσικά λαμπερό δέρμα πρέπει να το διατηρήσουν.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις άμεσα την όψη της επιδερμίδας σου. Οι παρακάτω απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής σου θα κάνουν μεγάλη διαφορά και μπορείς να τις εφαρμόσεις από σήμερα κιόλας:

Δες και αυτό: Η καλύτερη ώρα να κάνεις καθαρισμό προσώπου δεν είναι αυτή που νόμιζες

Χρησιμοποίησε ένα ελαφρύ foundation

Μια βαριά φόρμουλα ή μια υπερβολική ποσότητα μπορεί να κρύψει τα όμορφα, φυσικά χαρακτηριστικά σου. Θα έπρεπε να αισθάνεσαι το foundation σαν δεύτερο στρώμα δέρματος - όχι σαν κουβέρτα.

Οι βαριές φόρμουλες μπορούν να "πνίξουν" και να φράξουν τους πόρους, οι οποίοι μπορούν να γίνουν έδαφος αναπαραγωγής για τα βακτηρίδια, κάτι που οδηγεί σε ξεσπάσματα.

Κοιμήσου καλά

Μελέτες έχουν αποδείξει ότι τα κύτταρα του δέρματος κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της επισκευής τους και την ανανέωση τους όταν κοιμόμαστε. Εφάρμοσε τα πιο ενεργά αντιγηραντικά προϊόντα τη νύχτα για βέλτιστη απορρόφηση και δοκίμασε να κοιμάσαι με μεταξένιο μαξιλάρι ή μάσκα ματιών για μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Αυτό το είδες; Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να χρησιμοποιείς το αντηλιακό σου

Πιες περισσότερο νερό

Η αύξηση πρόσληψης νερού είναι η πιο κοινή συμβουλή ομορφιάς από επαγγελματίες στο χώρο της ομορφιάς. Και μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά η επαρκής ενυδάτωση είναι η πιο παλιά συμβουλή που ποτέ δεν θα σταματήσει να ισχύει.

Τα αφυδατωμένα κύτταρα προκαλούν ξηρότητα, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να προκαλέσει λεπτές γραμμές, ρυτίδες, και άνισο τόνος του δέρματος. Η συνιστώμενη ποσότητα των οκτώ ποτηριών ημερησίως μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά αν κρατάς ένα μπουκάλι νερό κοντά σου στο γραφείο μπορεί να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα.

Ανανέωσε τα κουρασμένα μάτια με ένα καλό concealer

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι δύσκολη. Το δέρμα είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και το πάρα πολύ προϊόν μπορεί να φανεί υπερβολικό να δημιουργήσει την όψη ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Προτίμησε ένα κρεμώδες προϊόν ένα τόνο πιο ανοιχτό από την απόχρωση του δέρματος σου για να κρύψεις την κούραση και να δώσεις λάμψη στο βλέμμα σου.

Διάβασε επίσης: Ξεκαθάρισμα νεσεσέρ: Κάνε το κατάλληλο για την Άνοιξη