Ο λόγος για τον οποίο μπορεί να εμφανίζεις σπυράκια στο πρόσωπο σου

14.05.2019
Ο λόγος για τον οποίο μπορεί να εμφανίζεις σπυράκια στο πρόσωπο σου
Κι όμως, αυτή η μικρή λεπτομέρεια μπορεί να σε επηρεάσει περισσότερο απ'ότι φανταζόσουν

Καθαρίζεις σχολαστικά το πρόσωπο σου, εφαρμόζεις όλα τα απαραίτητα προϊόντα καθημερινά, αλλά παρ'όλα αυτά εμφανίζεις και πάλι σπυράκια; Μπορεί να σου φαίνεται πολύ περίεργο, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορεί να φταις εσείς για το λόγο που εμφανίζονται ξανά και ξανά σπυράκια στο κατά τα άλλα καθαρό δέρμα σου.

Δες και αυτό: Jennifer Aniston: Το μυστικό ομορφιάς της είναι πολύ πιο απλό από όσο φαντάζεσαι

Σύμφωνα με τον Swan Stevenson, συγγραφέα του βιβλίου Sleep Smarter, αν το πρόσωπο σου ακουμπάει στο μαξιλάρι όταν κοιμάσαι (δηλαδή μπρούμυτα ή στο πλάι) έχεις περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσεις ακμή, από όταν είσαι ξαπλωμένη ανάσκελα. Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό, είναι ότι το μαξιλάρι σου μαζεύει μικρόβια, τα οποία μεταφέρονται στην επιδερμίδα σου, προκαλώντας σπυράκια. Η συγκεκριμένη στάση ύπνου μάλιστα βοηθάει στο να μην εμφανίσεις ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

Αυτό το είδες; Ο κανόνας των τριών δευτερολέπτων: Το μυστικό για το μέγιστο αποτέλεσμα στα προϊόντα ομορφιάς

Επειδή είναι ομολογουμένως δύσκολο να σιγουρευτείς πως θα μείνεις στην ίδια πόζα όλο το βράδυ, προσπάθησε τουλάχιστον να αλλάζεις πολύ συχνά τη μαξιλαροθήκη σου και να την ψεκάζεις με ένα διάλυμα πρόπολης και tea tree oil, που έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

Διάβασε επίσης: Το trick που εφαρμόζει η Meghan Markle με την ενυδατική της κρέμα σε ενδιαφέρει