Έχεις καλά γονίδια; Είσαι τυχερή, αλλά ακόμη και αυτά χρειάζονται το... boost τους

14.10.2019
Έχεις καλά γονίδια; Είσαι τυχερή, αλλά ακόμη και αυτά χρειάζονται το... boost τους
Δώσε τους, λοιπόν την ώθηση που χρειάζόνται και θα είσαι -πιο- κερδισμένη!

"Η φύση σε προίκισε αλλά καλό είναι να μην επαναπαύεσαι". Έτσι μου έλεγε από μικρή η μητέρα μου, να' ναι καλά η γυναίκα! Γιατί αν αυτό που βλέπω στον καθρέφτη σήμερα, στα 48 μου χρόνια, επαγγελματίας, σύζυγος και μητέρα δυο παιδιών, με ικανοποιεί, το οφείλω σε μεγάλο βαθμό σε εκείνη.

Αφενός γιατί το περί γονιδίου που ανέφερα, σε εκείνη και τον πατέρα μου το χρωστάω, που μου το κληροδότησαν, αφετέρου γιατί με το "λέγε λέγε" έβαλα κι εγώ κάπως το "χεράκι" μου.

Γιατί κακά τα ψέματα. Πρέπει να προσέξεις για να έχεις. Σε όλους τους τομείς. Και σε αυτόν της εξωτερικής εμφάνισης, φυσικά. Γιατί η ομορφιά μπορεί να πηγάζει από το μέσα μας, το οποίο πρέπει να φροντίζουμε εξίσου, όμως και το έξω μας έχει τις ανάγκες του.

Στις μέρες μας μάλιστα, η προσπάθεια αυτή θα πρέπει να είναι πιο μεγάλη αν σκεφτεί κανείς με πόσες δυσκολίες ερχόμαστε αντιμέτωποι καθημερινά. Δυσκολίες που αποτυπώνονται, πρώτα από όλα, στο πρόσωπό μας.

Ήλιος, καυσαέριο, ιδρώτας, στρες, γκριμάτσες έκφρασης, γέλιο, δάκρυα... Και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Μια κρέμα προσώπου είναι απαραίτητη. Μια καλή κρέμα που εξασφαλίζει στο δέρμα την ενυδάτωση και την αντιγηραντική δράση που χρειάζεται είναι ιδανική. Το τέλειο, λοιπόν, το έχουμε. Αφού μπορούμε, όμως, να το κάνουμε τελειότερο, γιατί να σταματήσουμε εκεί και να μην του δώσουμε ένα... boost; Και συγκεκριμένα ένα boost με το κατάλληλο Cream Booster.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή σειρά περιποίησης προσώπου εξατομικευμένης φροντίδας που προτείνει η Frezyderm για κάθε τύπο και ανάγκη δέρματος και κάθε ηλικία. Το Cream Booster έρχεται για να δώσει στην κάθε κρέμα προσώπου, με την οποία συνδυάζεται καλύτερα, την ώθηση που χρειάζεται ώστε να "εκτιναχθεί" στο μάξιμουμ η δράση της.

Και πώς βρίσκει ο καθένας τον συνδυασμό που του ταιριάζει; Με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Παίζοντας ένα παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που έχει ετοιμάσει η Frezyderm με στόχο για όποιον το ξεκινήσει, να καταλήξει στον ιδανικό συνδυασμό για τον ίδιο. Εγώ το δοκίμασα...

FrezydermPerfection λοιπόν, γιατί αξίζουμε το τελειότερο και τώρα μπορούμε να το έχουμε.

Από τη Ζωή Κίττα, Editor in Chief του womenonly.gr