Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το lash lift

13.11.2019
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το lash lift
Το lash lift γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές - μάθε γιατί αξίζει να το δοκιμάσεις

Ανεξάρτητα από την ποσότητα μάσκαρας που χρησιμοποιείς, μερικές φορές οι βλεφαρίδες χρειάζονται μια παραπάνω ενίσχυση. Και ενώ τα extentions και οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι πάντα μια επιλογή, απαιτούν επίσης πολύ περισσότερη συντήρηση.

Δες και αυτό: Ο αναπάντεχος τρόπος να κάνεις τα φρύδια σου πιο πυκνά

Αυτήν ακριβώς την ανάγκη καλύπτει το loash lift. Ουσιαστικά είναι μια περμανάντ για τις φυσικές βλεφαρίδες, η οποία είναι μια σχετικά χαμηλής συντήρησης διαδικασία που ανυψώνει και γυρίζει τις βλεφαρίδες μακροπρόθεσμα.

Παρακάτω θα βρεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις:

Τι είναι το Lash Lift;
"Το lash lift καμπυλώνει τις βλεφαρίδες από τη βάση μέχρι την άκρη έτσι ώστε να είναι εμφανές το πλήρες μήκος τους", εξηγεί η Clementina Richardson, celebrity lash expert και ιδρύτρια του Envious Lashes στη Νέα Υόρκη. Όλες οι βλεφαρίδες έχουν το δικό τους φυσικό σχήμα, και αυτή η διαδικασία αλλάζει το σχήμα μέσω μιας μικροσκοπικής ράβδου και μιας ανυψωτικής φόρμουλας. Δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται, καθώς τα μάτια σου είναι κλειστά καθώς εφαρμόζεται. Η θεραπεία πρέπει πάντα να εκτελείται από έναν εξουσιοδοτημένο επαγγελματία.

Αυτό το είδες; Πώς να κάνεις λεύκανση δοντιών στο σπίτι

Ποια είναι η διαδικασία;

"Κάθε θεραπεία ξεκινά με μια συζήτηση για να αποφασίσετε το look που θέλεις να πετύχεις", λέει η Jaimineey Patel, επικεφαλής εκπαίδευσης στο Blink Brow Bar London. "Με βάση τις απαντήσεις σας, ο θεραπευτής σου θα επιλέξει ένα κατάλληλο μέγεθος για να διαμορφώσει τις βλεφαρίδες σου."

Στη συνέχεια, ο θεραπευτής θα καθαρίσει την περιοχή των ματιών και θα τοποθετήσει μια ράβδο σιλικόνης πάνω στα βλέφαρα. Οι φυσικές βλεφαρίδες στη συνέχεια κυρτώνονται και προσαρμόζονται στη ράβδο με μια κόλλα. Μόλις ο θεραπευτής βεβαιωθεί ότι τα πάντα είναι τοποθετημένα σωστά, εφαρμόζεται μια λοσιόν ανύψωσης που επιτρέπει στις βλεφαρίδες να καλουπώνονται γύρω από τη ράβδο κυλίνδρισης, ακολουθούμενη από μια λοσιόν ρύθμισης που ρυθμίζει το σχήμα της βλεφαρίδας.

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 45-60 λεπτά.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;
Τα αποτελέσματα συνήθως διαρκούν τέσσερις έως έξι εβδομάδες, ανάλογα με το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν οι βλεφαρίδες σου. Θα πρέπει να αποφύγεις τη μάσκαρα, το νερό και οποιουδήποτε είδους μακιγιάζ στην περιοχή για 48 ώρες μετά τη θεραπεία και να αφήσεις τις βλεφαρίδες ανέγγιχτες για μια ολόκληρη μέρα.

Διάβασε επίσης: Σακούλες κάτω από τα μάτια: Οι 3 τροφές που τις προκαλούν και οι 4 που τις αποτρέπουν