Το κόλπο της Kendall Jenner για να μη βγάζει σπυράκια

15.11.2019
Το κόλπο της Kendall Jenner για να μη βγάζει σπυράκια
Αυτό που το μοντέλο δε ξεχνά ποτέ να πάρει μαζί της στα ταξίδια

Η Kendall Jenner ταξιδεύει πολύ. Εκτός αυτού, ανήκει σε μια κατηγορία γυναικών που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από την ακμή στο πρόσωπό τους και δε διστάζουν κατά καιρούς στις συνεντεύξεις τους να μιλήσουν ανοιχτά για το πρόβλημα, τη θεραπεία αλλά και το bullying που έχουν δεχτεί, προκειμένου να περάσουν το δικό τους μήνυμα.

Δες και αυτό: Τι κόλπο της Bella Hadid για να διώχνει τους μαύρους κύκλους

«Μην αφήσεις ποτέ αυτό να σε σταματήσει» είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά στο Twitter της, απαντώντας στα επικριτικά σχόλια των δημοσιευμάτων, όταν μετά την 75η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών κυκλοφόρησαν κοντινές φωτογραφίες με τα σημάδια ακμής στο πρόσωπό της.

Αυτό το είδες; Σακούλες κάτω από τα μάτια: Οι 3 τροφές που τις προκαλούν και οι 4 που τις αποτρέπουν

Και όπως καταλαβαίνεις, η ίδια φροντίζει να είναι πολύ προσεκτική, τόσο με τα προϊόντα που χρησιμοποιεί, όσο και με τους κανόνες υγιεινής, όπου κι αν βρεθεί. Αυτό, όμως, που δε ξεχνάει να παίρνει μαζί της πάντα σε κάθε της ταξίδι δεν είναι κάποιο ακριβό προϊόν, αλλά τη μαξιλαροθήκη της. Ναι καλά διάβασες- τη μαξιλαροθήκη της.

«Ταξίδεψε με τη δική σου μαξιλαροθήκη. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να αποφύγεις τα σπυράκια ενώ ταξιδεύεις, καθώς θα ξέρεις πως το πρόσωπό σου θα ακουμπάει σε καθαρό σημείο».

Διάβασε επίσης: Ζεστό ή κρύο νερό; Τα οφέλη των δύο θερμοκρασιών στο σώμα και το δέρμα σου