Η θεραπεία προσώπου των 1000 δολαρίων που λατρεύει το Hollywood

05.12.2019
Η θεραπεία προσώπου των 1000 δολαρίων που λατρεύει το Hollywood
Αποτελείται από 50 στρώσεις και 100 συστατικά!

Δεν είναι όλες οι θεραπείες προσώπου ίδιες, αφού διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία και από αισθητικό σε αισθητικό. Δεν προκαλεί βέβαια καμία έκπληξη ότι τις πιο εντυπωσιακές μπορεί να τις κάνει κανείς στο Hollywood.

Δες και αυτό: Η πιο εύκολη μάσκα για λιπαρό δέρμα που μπορείς να φτιάξεις με υλικά από την κουζίνα σου

Τρανό παράδειγμα αποτελεί η νέα θεραπεία 50 στρώσεων της skin expert, Olga Lorencin.Έχοντας το ψευδώνυμο της βασίλισσας των οξέων, η Olga είναι λάτρης των χημικών peelings και την αναπλήρωσης του φραγμού της επιδερμίδας για πιο νεανική εμφάνιση.

Το πελατολόγιό της περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα του Hollywood, όπως Emma Stone, Drew Barrymore, Jennifer Garner, Kate Hudson και Halle Berry. Μια θεραπεία 15 λεπτών κοστίζει 1000 δολάρια. "Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι για κάποιον που λέει 'Έχω κάνει όλα τα facials και πεθαίνω να δοκιμάσω κάτι τελείως καινούριο", λέει η ίδια.

Αυτό το είδες; Η πιο εύκολη μάσκα για λάμψη που μπορείς να φτιάξεις με υλικά από την κουζίνα σου

Η θεραπεία περιέχει πάνω από 100 συστατικά, με κάθε στρώση να περιλαμβάνει ένα προϊόν ή μια διαφορετική τεχνική, όπως μικροδερμοαπόξεση και μασάζ προσώπου. "Στη θεραπεία των 50 στρώσεων, η επιδερμίδα διαλύει κάθε υλικό μόνο της. Τα συστατικά επιλέγονται με βάση τον τύπο της επιδερμίδας σας και η ιδέα είναι ότι αντί να αναμιγνύονται, κάθε συστατικό διεισδύει στο δέρμα", λέει η Lorencin.

Διάβασε επίσης: Η πιο εύκολη μάσκα για ξηρό δέρμα που μπορείς να φτιάξεις με υλικά από την κουζίνα σου