Επιδερμίδα που ακτινοβολεί φρεσκάδα και σφύζει από ζωντάνια

27.09.2024
Επιδερμίδα που ακτινοβολεί φρεσκάδα και σφύζει από ζωντάνια
ΠΗΓΗ:FREEPICK
Μια νέα πρόταση στην ενυδάτωση που θα σε ενθουσιάσει

Η ενυδάτωση του δέρματός σου έχει μεγαλύτερη δύναμη απ’ όση νομίζεις. Χρησιμοποιώντας από τώρα και συστηματικά την κατάλληλη ενυδατική φροντίδα, δημιουργείς τις καλύτερες βάσεις για μια επιδερμίδα αναδομημένη, με υγιή όψη και ιδανική υφή, που ακτινοβολεί φρεσκάδα και σφύζει από ζωντάνια, σήμερα και μελλοντικά.

Πολύ απλά γιατί μέσα από την ενυδάτωση, ο δερματικός φραγμός ενδυναμώνεται διαρκώς και το δέρμα «εκπαιδεύεται» να «αμύνεται» και να διατηρεί τη φυσική υγρασία του. Επιπλέον, αύξηση κολλαγόνου σημαίνει πυκνότητα και σφριγηλότητα. Και ένα ελαστικό δέρμα με συνοχή, δύσκολα «σπάει» ή εμφανίζει σημεία γήρανσης.

Κι αν σου λέγαμε ότι μπορεί να χαρίσεις στο δέρμα σου αυτήν τη μοναδική προοπτική; Με τη βοήθεια της FREZYDERM, μπορείς.

Το μέλλον της επιδερμίδας σου είναι στα χέρια σου.

Moisturizing 24h Cream της FREZYDERΜ

frezyderm e59e6

Εξειδικευμένη ενυδατική κρέμα προηγμένης σύνθεσης

Γιατί να την αγαπήσεις;

  • 24ωρη Δράση Ενυδάτωσης: Όχι, δεν αστειευόμαστε! Η κρέμα αυτή κρατά την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη από την πρώτη κιόλας εφαρμογή μέχρι και την επόμενη μέρα.
  • Ενίσχυση της Φυσικής Ομορφιάς: Τα βιομιμητικά πεπτίδια αυξάνουν το κολλαγόνο, εξασφαλίζοντας σφριγηλότητα και επανορθώνουν το δέρμα τώρα και σε βάθος χρόνου.
  • Αντιοξειδωτική Προστασία: Για να μην αφήσουν το αποτύπωμά τους στο δέρμα σου οι ελεύθερες ρίζες.
  • Λεπτόρρευστη και Άμεσα Απορροφήσιμη: Χωρίς λιπαρότητα, χωρίς κολλώδη υφή. Μόνο απαλότητα και μεταξένια υφή που θα λατρέψεις!

50% ΠΙΟ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 7 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ¹

Ξεκίνα σήμερα την ενυδατική σου ρουτίνα ομορφιάς με Moisturizing 24h Cream και άνοιξε τον δρόμο για το τέλειο skin future.

Frezyderm Moisturizing 24h AI 60d6e

Τελευταία τροποποίηση στις 27.09.2024 - 16:33