Estee Lauder, άρωμα γυναίκας

13.04.2001
Η Estee Lauder είναι ανάμεσα στους πρωτοπόρους του 20ου αιώνα που έχουν δημιουργήσει την εικόνα της σύγχρονης γυναίκας, τις στάσεις, τις ανάγκες, την ελευθερία της...
Η Estee Lauder είναι ανάμεσα στους πρωτοπόρους του 20ου αιώνα που έχουν δημιουργήσει την εικόνα της σύγχρονης γυναίκας, τις στάσεις, τις ανάγκες, την ελευθερία της... Η εξαιρετική της δημιουργικότητα και η ικανότητά της να προβλέπει τις καινούριες τάσεις την έκαναν απίστευτα επιτυχημένη στον κόσμο των αρωμάτων, γιατί ''Η Μεγάλη Κυρία των Αρωμάτων'' είχε το χάρισμα να κατανοεί ενστικτωδώς τις γυναίκες και τις προσδοκίες τους.
Πριν από μισό περίπου αιώνα, η Estee Lauder φέρνει την επανάσταση στη στάση των γυναικών προς τα αρώματα δημιουργώντας το Youth Dew (1953) και κάθε καινούριο της άρωμα της αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός από μόνο του. Αυτή της η ικανότητα, πέρασε στην Evelyn Lauder δημιουργώντας μία γνήσια κληρονομιά γνώσεων και εμπειρίας.
Μπορούμε απλά να αναφέρουμε μερικά κλασικά αρώματα, όπως το Estee (1968), το Private Collection (1972), το Cinnabar και το White Linen (1978), το Beautiful (1985), το Knowing (1988) και πιο πρόσφατα το Pleasures (1995) και το Intuition (2000) για να ξυπνήσει μέσα μας αυτόματα ένας μοναδικός, εύκολα αναγνωρίσιμος, οσφρητικός κόσμος.
Τα αρώματα της Estee Lauder, ανεξάρτητα από το αν ανήκουν στη λουλουδάτη ή στην ανατολίτικη οικογένεια, καταφέρνουν παίζοντας με μεγάλη μαεστρία σε κάθε δυνατή κλίμακα να προωθούν τη δική τους προσωπική ερμηνεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ