Pleasures σημαίνει απόλαυση

23.05.2001
''Απόλαυση'', είπε ο Επίκουρος, ''είναι η αρχή και το τέλος του να ζεις ευτυχισμένα''. Χιλιάδες χρόνια μετά, η λέξη αυτή ερμηνεύεται με την εμπειρία ενός εκθαμβωτικού νέου αρώματος, του Estee Lauder Pleasures.
''Απόλαυση'', είπε ο Επίκουρος, ''είναι η αρχή και το τέλος του να ζεις ευτυχισμένα''.
Χιλιάδες χρόνια μετά, η λέξη αυτή ερμηνεύεται με την εμπειρία ενός εκθαμβωτικού νέου αρώματος, του Estee Lauder Pleasures. Pleasures σημαίνει ευχαρίστηση χαρά, απόλαυση, ικανοποίηση...
Αρωματικές νότες από λευκά κρίνα, βιολέτες, μαύρες πασχαλιές, λευκές πεωνίες, ροζ τριαντάφυλλα, γιασεμί, άνθη από το εξωτικό Karo Karounde, Baie Rose, ινδικό σανδαλόξυλο και πατσουλί αποκαλύπτουν ένα αιθέριο σύννεφο...
Το Estee Lauder Pleasures έχει την καθαρότητα των λουλουδιών αμέσως μετά τη βροχή, μία πιπεράτη νότα, έναν κρυμμένο αισθησιασμό, απαλό σαν άγγιγμα από ροδοπέταλα πάνω στην επιδερμίδα.
Είναι μοντέρνο και αυθόρμητο. Είναι αέρινο και δροσερό. Απρόσμενο, αλλά με ευχάριστη διάθεση.
To Estee Lauder Pleasures μας μαγεύει από την πρώτη στιγμή. Το Estee Lauder Pleasures ενσαρκώνει την απόλυτη απλότητα και το φυσικό μας αισθησιασμό. Μας μαθαίνει πώς να μην αφήνουμε χαμένη ούτε μία στιγμή, γιατί είναι μοναδική.
Είναι μία φευγαλέα και χαρούμενη αντανάκλαση των πιο πολύτιμων στιγμών της ζωής. Είναι ένας ύμνος στη χαρά και τις μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας.
Απολαύστε το !