Body Power, η δύναμη του σώματος και του πνεύματος

23.05.2001
Η Estee Lauder παρουσιάζει μία νέα σειρά προϊόντων σώματος, συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνολογία φροντίδας του δέρματος με τα οφέλη των αρωμάτων που βελτιώνουν τη διάθεση.
Η Estee Lauder παρουσιάζει μία νέα σειρά προϊόντων σώματος, συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνολογία φροντίδας του δέρματος με τα οφέλη των αρωμάτων που βελτιώνουν τη διάθεση. Η σειρά προϊόντων Body Power ενσωματώνει σπάνια ορυκτά και θαλάσσια άλατα από την ακτή της Βρετάνης που βοηθούν στην τόνωση, τη σύσφιξη, την ενυδάτωση του δέρματος και την ενεργοποίηση του πνεύματος.
Η σειρά αποτελείται από το Up-Lifting Body Spray, το Foam-Up Body Wash, το Crystal Scrub-Down, το Smooth-Down Body Lotion και το Roll-on Deodorant/Anti Perspirant.
Το Up-Lifting Body Spray αποτελείται από αιθέρια έλαια και βότανα που αναζωογονούν το πνεύμα δίνοντας την αίσθηση της πράσινης φρεσκάδας, του κίτρου και των λουλουδιών του δάσους. Το άρωμα της αρμονίας και της ισορροπίας.
Το Foam-Up Body Wash μετατρέπει το μπάνιο σε μία μοναδική εμπειρία. Απαλά αρωματισμένο και εμπλουτισμένο με νερό από τη θάλασσα της Βρετάνης, αφήνει το δέρμα απαλό και απαλλαγμένο από τις εντάσεις.
Το Crystal Scrub-Down μετατρέπει την απολέπιση σε μία αναζωογονητική περιποίηση του δέρματος χάρη στα δύο νέα στοιχεία απολέπισης που περιέχει: το άλας από τη θάλασσα της Βρετάνης και τα έλαια από Μακαντέμια και Σόγια.
Το Smooth-Down Body Lotion είναι μία έντονα ενυδατική λοσιόν που βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σύσφιξη του δέρματος, αφήνοντάς το λείο και απαλό χάρη στη σύνθεσή του που περιέχει άλατα από το νερό της θάλασσας της Βρετάνης, σύμπλεγμα από ενυδατικά στοιχεία και αντιοξειδωτικό μείγμα.
Το Roll-On Deodorant/Anti-Perspirant είναι ένα αποσμητικό χωρίς αλκοόλ που χαρίζει 24ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την οσμή, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί δροσερό και απαλό ακόμη και το πιο ευαίσθητο δέρμα.