Chrissy Teigen - Δείχνει τις ραγάδες της και γίνεται πρότυπο για κάθε γυναίκα! Πώς τις καταπολεμά;

31.07.2018
Chrissy Teigen - Δείχνει τις ραγάδες της και γίνεται πρότυπο για κάθε γυναίκα! Πώς τις καταπολεμά;
Plus: 3 τρόποι να μειώσεις τις ραγάδες σου Η πανέμορφη Chrissy Teigen έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της πριν από 2 μήνες!

Μόλις χτες το βράδυ, η ίδια μοιράστηκε μέσα από το instagram το πραγματικό της σώμα, χωρίς καμία επεξεργασία!

Η περήφανη μανούλα βρίσκεται στο Bali και απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με την 2χρονη Luna και τον σύζυγό της John Legend. Στις φωτογραφίες και το βιντεο που μοιράστηκε στα Stories της, η Chrissy αποκαλύπτει την ακόμα φουσκωμένη κοιλιά της που πλέον έχει γεμίσει ραγάδες και δηλώνει με αυτοπεποίθηση στην κάμερα "Υποθέτω αυτές δεν θα φύγουν. Αυτό είναι το νέο μου κορμί!"

Συνέχισε λέγοντας "Το instagram είναι τρελό! Νομίζω ότι είναι υπέροχο που κάποιες έχουν υπέροχα σώματα και τα επιδεικνύουν (αλήθεια!) αλλά ξέρω πόσο δύσκολο είναι το ξεχάσουμε πώς είναι τα κανονικά κορμιά όταν όλοι δείχνουν τόσο τέλειοι!"

Όσο για το αν εκείνη έχει αυτοπεποίθηση ζώντας στο νέο της σώμα; Η 32χρονη δήλωσε στο ίδιο βίντεο πως "Δεν θα έλεγα ότι έχω αυτοπεποίθηση για το σώμα μου- δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί. Έχω πολλές ανασφάλειες. Είμαι απλά χαρούμενη που μπορώ να κάνω όλους τους άλλους εκεί έξω να νιώσουν καλύτερα για τον εαυτό και το σώμα τους".

Αν έχεις και εσύ ραγάδες, δες παρακάτω μερικούς εύκολους τρόπους να μειώσεις την εμφάνισή τους!

Μέθοδος 1 Με aloe vera

Η αλόη κάνει το δέρμα πιο απαλό και βοηθάει στην ανάπλασή του, προάγοντας έτσι το "σβήσιμο" των ραγάδων. Βάλε καθημερινά αγνό ζελέ αλόης στις περιοχές με ραγάδες και άφησέ το να στεγνώσει φυσικά.

Μέθοδος 2 Με λάδι καρύδας

Άπλωσε καθημερινά αγνό λάδι καρύδας στις περιοχές με ραγάδες για να μειώσει την κοκκινίλα και να βοηθήσει την επούλωσή τους.

Μέθοδος 3 Με υαλουρονικό οξύ

Το συστατικό αυτό προάγει την παραγωγή κολλαγόνου που, με τη σειρά του, επουλώνει τα κύτταρα και βοηθάει την ανάπλασή τους. Θα το βρεις σε αμπούλες αλλά και στην πόσιμη μορφή του. Και οι δύο θα βοηθήσουν σημαντικά.