NYFW: Το μανικιούρ της "τεμπέλας" είναι επιτέλους τάση!

12.09.2018
NYFW: Το μανικιούρ της "τεμπέλας" είναι επιτέλους τάση!
Οι τελευταίες πληροφορίες μας από την New York Fashion Week το επιβεβαιώνουν! Το "χαλασμένο" μανικιούρ είναι η πιο εύκολη τάση να υιοθετήσεις.

Αν κάνεις μανικιούρ τότε ξέρεις πολύ καλά το στρες που προκαλεί το πρώτο μικρό κομματάκι βερνικιού που φεύγει και χαλάει όλο το αποτέλεσμα!

Άλλωστε τα περιποιημένα χέρια είναι βασικό στοιχείο όχι μονάχα μίας κομψής εμφανίσης αλλά και της καθημερινής ευεξίας μας (ιδίως αν δουλεύεις σε υπολογιστή και, λίγο-πολύ, τα κοιτάς όλη μέρα).

Διάβασε επίσης: #shortnails: Τα κοντά νύχια είναι τάση

Ετοιμάσου να αποχαιρετήσεις την αγωνία του άψογου μανικιούρ. Η Νew York Fashion Week κατάφερε το αδιανόητο: Να κάνει τάση το χαλασμένο βερνίκι στα νύχια! Συγκεκριμένα, το luxury brand βερνικιών Jin Soon Choi που ανέλαβε το μανικιούρ των μοντέλων στο fashion show του ταχύτατα ανερχόμενου brand Tibi, παρουσίασε μία ιδέα που θα φορεθεί πολύ: νύχια βαμμένα σε παστέλ, girly χρώματα με εφέ... χαλασμένου!

"Έχουν πλάκα! Είναι πολυ παιχνιδιάρικα και έχουν έναν αέρα νοσταλγίας" δήλωσε η Choi. "Η καθημερινή σου γκαρνταρόμπα σου δημιουργούν μια συγκεκριμένη διάθεση. Είναι κομμάτι της ιστορίας σου. Τα νύχια κάνουν το ίδιο- τα χαλασμένα νύχια είναι ένα τρόπος να δηλώσεις πως ζεις τη ζωή σου (αντί να βρίσκεσαι συνεχώς στην καρέκλα της μανικιουρίστ).

Διάβασε επίσης: Παντρεύεσαι; 12 ιδέες για ένα ξεχωριστό νυφικό μανικιούρ

Το μυστικό της Choi; Χρησιμοποίησε top coat για έντονη λάμψη αφού, όπως λέει, θα δώσει artistic αύρα στο αποτέλεσμα, και θα το κάνει να μοιάζει προσχεδιασμένο και όχι απεριποίητο. Για να υιοθετήσεις το look κάνε μερικές πινελιές χρώματος στα νύχια σου, αφήνοντας απείραχτο το κομμάτι κοντά στη ρίζα και αφότου στεγνώσει, αφαίρεσε απαλά, με λίμα, το χρώμα από την άκρη των νυχιών.

Εναλλακτικά, απλά άφησε το τωρινό σου μανικιούρ να χαλάσει και ενίσχυσέ το με ένα υπέροχο, γυαλιστερό top coat!

Διάβασε επίσης: Αυτές είναι οι τροφές που χαρίζουν λαμπερά μαλλιά και γερά νύχια