Το αγαπημένο σου μανό «στέγνωσε»; Τι δεν πρέπει να κάνεις για να το επαναφέρεις

13.10.2018
Το αγαπημένο σου μανό «στέγνωσε»; Τι δεν πρέπει να κάνεις για να το επαναφέρεις
Έχει συμβεί σε όλες μας και δεν έχουμε παρά να παραδεχτούμε πως είναι πολύ ενοχλητικό.

Πόσο νευρίασες όταν πήγες να χρησιμοποιήσεις το αγαπημένο σου βερνίκι και διαπίστωσες πως έχει πήξει και δεν απλώνεται εύκολα και σωστά στα νύχια σου;

Οι πιο παλιές σίγουρα έχετε ακούσει το tip με το ασετόν. Πολλοί συμβουλεύουν να αραιώσουμε ξανά το «στεγνό» μας μανό ρίχνοντας στο μπουκαλάκι μερικές σταγόνες ασετόν και ανακατεύοντας μέχρι το βερνίκι μας να επανέλθει πλήρως. Σωστά;

Διαβάστε ακόμη: Stiletto nails: Τα τρία χρώματα που αναδεικνύουν το συγκεκριμένο manicure

Όσες το δοκιμάσαμε οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η συγκεκριμένη πατέντα δούλεψε, ωστόσο το αποτέλεσμά της ήταν προσωρινό. Επιπλέον, η αντοχή του μανικιούρ μας δεν ήταν η αναμενόμενη, πράγμα λογικό αν σκεφτούμε πως για να «ζωντανέψουμε» ξανά το μανό μας χρησιμοποιήσαμε τον χειρότερο εχθρό του!

Γι’ αυτό και ήρθε η ώρα να αφαιρέσεις το εν λόγω tip από τη λίστα με τα αγαπημένα σου, δε νομίζεις; Η λύση σύμφωνα με τους nails artists βρίσκεται αλλού.

Πού ακριβώς; Σε ένα προϊόν που θα βρεις στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών και θα γίνει ο νέος σου σύμμαχος για να μην ξεμένεις ποτέ από το αγαπημένο σου χρώμα μανό.

Διαβάστε ακόμη: Color blocking nails: Η νέα φθινοπωρινή τάση που στηρίζει και ο Οίκος Moschino

Πρόκειται για το γνωστό nail polish thinner, το ειδικό διαλυτικό που δίνει ζωή στα αγαπημένα σου βερνίκια χωρίς να επηρεάζει το χρώμα και τη σύστασή του.

Άσε , λοιπόν, το ασετόν στην άκρη μόνο για το ξέβαμα και προμηθεύσου τα κατάλληλα προϊόντα για να απογειώσεις το… σπιτικό manicure σου!