O απόλυτος οδηγός για να βρεις το ιδανικό σχήμα νυχιών για σένα

04.05.2019
O απόλυτος οδηγός για να βρεις το ιδανικό σχήμα νυχιών για σένα
Τετράγωνα, στρογγυλά, οβάλ, μυτερά... Τι ταριάζει στο δικό σου χέρι;

Ίσως περισσότερο από το χρώμα ή ένα σχέδιο, το σχήμα των νυχιών μας λέει πολλά περισσότερα για το ποιες είμαστε - ή τουλάχιστον, το τι στυλ έχουμε.

Δες και αυτό: Έτσι θα καταφέρεις να κάνεις τα δάχτυλα σου να φαίνονται μακρύτερα!

Στρογγυλό, οβάλ ή τετράγωνο - εσένα ποιο είναι το προτιμώμενο σχήμα νυχιών; Εάν δεν έχεις βρει ακόμα ένα με το οποίο να αισθάνεσαι άνετα και αντικατοπτρίζει το στυλ που θέλεις να προβάλλεις, μην ανησυχείς. Η Betina Goldstein, επαγγελματίας αισθητικός, μοιράζεται τις καλύτερες συμβουλές της για το πώς να διαλέξεις ποιο σχήμα νυχιών είναι πιο σωστό για εσένα.

Οβάλ

"Είτε σχηματίζεις τα φυσικά νύχια σου είτε τα ακρυλικά extensions, προσπάθησε να πλησιάσεις ένα σχήμα που θα αποτελεί τη συνέχεια των δάχτυλών και των νυχιών σου", λέει η Goldstein, σημειώνοντας ότι αν παραμείνεις κοντά στο φυσικό σχήμα των νυχιών σου θα είναι πάντα πολύ πιο κολακευτικό. Εάν έχεις στενά νύχια ή δάχτυλα, το οβάλ σχήμα είναι το ιδανικότερο για εσένα".

Αμυγδαλωτά

Τα αμυγδαλωτά νύχια ήταν παντού το 2018. Σύμφωνα με την Goldstein, οι μαλακές, μυτερές άκρες είναι απόλυτα κολακευτικές αν έχεις στενή βάση νυχιών.

Δες και αυτό: Ψάχνεις ιδέες για εορταστικά σχέδια στα νύχια; Σου έχουμε 8 τέλειες προτάσεις!

Τετράγωνα

"Στη δεκαετία του '90, το μικρότερο και πιο τετράγωνο σχήμα νυχιών ήταν πολύ δημοφιλές. Τα τετράγωνα νύχια έχουν μια επίπεδη επιφάνεια στην κορυφή με αιχμηρές γωνίες, και ταιριάζουν σε κάθε τύπο χεριών".

Στρογγυλά

Σύμφωνα με την Goldstein, τα στρογγυλά νύχια επίσης ταιριάζουν αρκετά με τα δάκτυλα που έχουν μια πιο ευρεία βάση.

Δες και αυτό: 6 φυσικά συστατικά για να κάνεις τα νύχια σου δυνατά και υγιή

Σε σχήμα...φέρετρου

"Για να κάνεις τα νύχια σου να φαίνονται μακρύτερα από ό, τι είναι στην πραγματικότητα, φέρε ελαφρώς προς τα μέσα τις πλευρές των νυχιών σου", λέει η Goldstein. "Αυτό θα επιμηκύνει την όψη του νυχιού σου". Οι κωνικές άκρες και η επίπεδη κορυφή, αποτελούν τον τέλειο τρόπο για να δημιουργηθεί αυτή η ψευδαίσθηση.

Στιλέτο

@chaunlegend #stilettosuicide #nailporn #stilettonails

A post shared by Stiletto Nails (@stilettosuicide) on Feb 6, 2017 at 3:44pm PST

"Tα νύχια σε σχήμα στιλέτο μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να αισθάνεται πιο ισχυρή και θηλυκή. Επειδή μια μακριά βάση είναι απαραίτητη για να επιτευχθεί μια τέτοια αιχμηρή άκρη, τα νύχια στιλέτο συνήθως απαιτούν μεγάλο μήκος".