Blake Lively: Έκανε την πιο περίεργη επιλογή μανικιούρ που έχουμε δει!

07.05.2019
Blake Lively: Έκανε την πιο περίεργη επιλογή μανικιούρ που έχουμε δει!
Η ηθοποιός επέλεξε κάτι πολύ μακριά από τα glam look της

Η Blake Lively αποκάλυψε δύο πράγματα πρόσφατα: Το ότι είναι έγκυος για τρίτη φορά και το ότι λατρεύει τα θεματικά looks.

Δες και αυτό: 6 τρόποι για να κάνεις τα νύχια σου πιο δυνατά

Η ηθοποιός παραβρέθηκε στην πρεμιέρα του Pokemon: Detective Pikachu και έκανε ένα πολύ διαφορετικό look, με disco μπούκλες, ένα κίτρινο εφαρμοστό φόρεμα που αναδείκνυε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και ένα κίτρινο μανικιούρ ombré με μικροσκοπικά αυτοκόλλητα Pikachu - όλα για να υποστηρίξει τον σύζυγο της Ryan Reynolds, που χαρίζει τη φωνή του σε έναν από τους χαρακτήρες στην ταινία.

Αυτό το είδες; Βαριέσαι το κλασσικό γαλλικό μανικιούρ; Δες πώς μπορείς να το ανανεώσεις

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Lively έχει δημιουργήσει ένα look για να στηρίξει μια δουλειά του Reynolds: Είχε κάνει ένα θεματικό μανικιούρ το περασμένο έτος στην πρεμιέρα του Deadpool 2.

Δες επίσης: 3 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις για να έχεις το τέλειο gel μανικιούρ

Η Blake και η nail artist της, Elle σκέφτηκαν μαζί αυτήν την αξιολάτρευτη ιδέα και την υλοποίησαν με μια κίτρινη βάση ombré, χαρακτηριστική απόχρωση του Pikachu. "Φτιάξαμε τα διακοσμητικά, τα οποία κατασκευάστηκαν μετά από ειδική παραγγελία, με αυτοκόλλητες ετικέτες από την ταινία", λέει η Elle. "Αλλά η Poké Ball ήταν ιδέα τελευταίας στιγμής της Blake την οποία ολοκήρωσα με κρύσταλλο Swarovski στο κέντρο".