Sheer Matteness T-Zone Shine Control

15.04.2001
Αν έχετε πρόβλημα λιπαρότητας σε όλο το πρόσωπο ή σε κάποιες μόνο περιοχές, η αντίθεση μεταξύ φρέσκιας και λιπαρής επιδερμίδας είναι ορατή. Η λιπαρότητα επιδρά καταστροφικά στο μακιγιάζ, αλλοιώνοντάς το και αλλάζοντας την υφή και το χρώμα του. Το Sheer Matteness T-Zone Shine Control της Clinique είναι ένα gel, που επαναφέρει την επιδερμίδα στα φυσιολογικά της επίπεδα και προσφέρει στο δέρμα σας μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας.
Αν έχετε πρόβλημα λιπαρότητας σε όλο το πρόσωπο ή σε κάποιες μόνο περιοχές, η αντίθεση μεταξύ φρέσκιας και λιπαρής επιδερμίδας είναι ορατή. Η λιπαρότητα επιδρά καταστροφικά στο μακιγιάζ, αλλοιώνοντάς το και αλλάζοντας την υφή και το χρώμα του.
Το Sheer Matteness T-Zone Shine Control της Clinique είναι ένα gel που επαναφέρει την επιδερμίδα στα φυσιολογικά της επίπεδα και προσφέρει στο δέρμα σας μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας. Βοηθά τους πόρους να ''προφυλαχτούν'' από τις βρωμιές και τη λιπαρότητα, ενώ τα μικρά σταγονίδια Πολύ-Αιθυλενίου, που περιέχει, μειώνουν αισθητά το μέγεθος των πόρων.
Χάρη στα συστατικά του, το Sheer Matteness T-Zone Shine Control της Clinique δρα αποτελεσματικά στην επιδερμίδα απομακρύνοντας κάθε ''κίνδυνο'' που μπορεί να προκαλέσει λιπαρότητα, χωρίς να φράζονται οι πόροι και χωρίς να προκαλείται ακμή.
Το Sheer Matteness T-Zone Shine Control της Clinique μπορείτε να το απλώσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας πριν ή και μετά το μακιγιάζ σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ