All about eyes

15.04.2001
Τα μάτια είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή, ευάλωτη στις επιθέσεις του στρες, της κούρασης, της γήρανσης, αλλά και του περιβάλλοντος. Αν σας ταλαιπωρούν οι μαύροι κύκλοι και οι ρυτίδες, η Clinique σας προσφέρει τη λύση με το νέο προϊόν, το All About Eyes. Από την πρώτη στιγμή, τα μάτια σας θα φαίνονται πιο φωτεινά, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες θα μειωθούν και οι μαύροι κύκλοι θα εξαφανιστούν.
Τα μάτια είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή, ευάλωτη στις επιθέσεις του στρες, της κούρασης, της γήρανσης, αλλά και του περιβάλλοντος. Αν σας ταλαιπωρούν οι μαύροι κύκλοι και οι ρυτίδες, η Clinique σας προσφέρει τη λύση με το νέο προϊόν, το All About Eyes.
Χάρη στην μοναδική σύνθεσή του, που περιέχει μία ομάδα από προηγμένα και αποτελεσματικά συστατικά, το All About Eyes αντιμετωπίζει την ξηρότητα, τη χαλαρότητα, τις δυσχρωμίες, επιτίθεται στους μαύρους κύκλους, απαλύνει τα σημάδια του χρόνου και εξαφανίζει όλες τις ατέλειες, ενώ η φροντίδα που προσφέρει είναι μοκροπρόθεσμη και επανορθωτική.
Χωρίς λιπαρά συστατικά, το All About Eyes έχει την απαλότητα ενός gel και την βελούδινη αίσθηση μιας κρέμας: Απλώστε μία μικρή ποσότητα με τα δάχτυλα σε καθαρή επιδερμίδα, κάντε ένα ελαφρύ μασάζ γύρω από την περιοχή των ματιών και αφεθείτε στην δροσερή αίσθηση του All About Eyes!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ