Τα μυστικά ομορφιάς των σταρ

15.09.2009
Αν πιάνεις τον εαυτό σου να ζηλεύει τις σταρ ακριβώς και μόνο επειδή έχουν ως μόνιμο αξεσουάρ τους ένα στυλίστα και μια αισθητικό, μάθε πως και οι πιο περιζήτητες σταρ προτιμούν τις μυστικές συνταγές που έχουν κληρονομήσει, θυμίζοντας σε όλες μας ότι δεν θέλει κόπο και χρήμα αλλά τρόπο.

Αν πιάνεις τον εαυτό σου να ζηλεύει τις σταρ ακριβώς και μόνο επειδή έχουν ως μόνιμο αξεσουάρ τους ένα στυλίστα και μια αισθητικό, μάθε πως και οι πιο περιζήτητες σταρ προτιμούν τις μυστικές συνταγές που έχουν κληρονομήσει, θυμίζοντας σε όλες μας ότι δεν θέλει κόπο και χρήμα αλλά τρόπο.

Τέρι Χάτσερ: ξέρει καλά πως η χαλάρωση και η ηρεμία είναι απαραίτητα συστατικά της ομορφιάς της. Κάθε βράδυ λοιπόν απολαμβάνει το μπάνιο της για να χαλαρώσει από μια κουραστική μέρα, εμπλουτίζοντας την μπανιέρα της με κρασί! Δεν έχεις παρά να ρίξεις στη μπανιέρα σου ένα ποτήρι κρασί αντί να το πιείς και να ζαλιστείς! Για την Τέρι είναι μια σημαντική πολυτέλεια που προσφέρει στον εαυτό της συχνά πυκνά προκειμένου να αναζωογονηθεί και να περιποιηθεί τον εαυτό της.

Κάμερον Ντίαζ: όχι απλά πίνει το γάλα της αλλά το χρησιμοποιεί και ως το σύμμαχο της στον αγώνα ενάντια στα ενοχλητικά σπυράκια που συχνά φιλοξενούνται στο πρόσωπο της. Το γάλα σε μορφή σκόνης η Κάμερον το χρησιμοποιεί ως απαλό απολεπιστικό προσώπου. Χρησιμοποίησε δύο κουταλάκια του τσαγιού γάλα σε σκόνη και με κυκλικές κινήσεις ξεκίνησε να τρίβεις το πρόσωπο και το λαιμό σου. Ξέβγαλε με ζεστό νερό και σκούπισε.

Τζένιφερ Λόπεζ: δεν πάει πουθενά χωρίς τη βαζελίνη της! Η Τζένιφερ, που έχει πλέον μπουχτίσει από την περιποίηση των ειδικών δηλώνει πως δεν αποχωρίζεται ποτέ τη βαζελίνη της! Χρησιμοποίησε τη βαζελίνη από προϊόν ντεμακιγιάζ μέχρι και για να ενυδατώσεις τα γόνατα και τους αγκώνες σου αλά Jlo!

Τζένιφερ Άνιστον: σύμμαχος της είναι η κατανάλωση νερού! Το μυστικό της Τζεν, μας προσφέρεται δωρεάν από τη φύση και δεν είναι άλλο από το νερό για σούπερ ενυδάτωση. Ιδανικά προσπάθησε να πίνεις 6-8 ποτήρια καθημερινά και θα δεις την επιδερμίδα σου πιο λαμπερή από ποτέ!

Έυα Μέντες: υποστηρίζει ότι οφείλει τις καμπύλες της στην κατανάλωση νερού, περίπου γύρω στα 3 λίτρα καθημερινά, πολλές φορές με λίγες σταγόνες λεμονιού που απομακρύνει τις τοξίνες από τον οργανισμό.

Τζούλια Ρόμπερτς: ως πολυάσχολη pretty woman η Τζούλια έχει βρει πώς να μη χρειάζεται όλη την ώρα μανικιούρ! Ακολούθησε το παράδειγμα της και βούτηξε τα νύχια σου σε ένα μπολ με ζεστό νερό στο οποίο θα έχεις προσθέσει λίγες σταγόνες ελαιόλαδο! Άφησε τα νύχια μέσα στο ζεστό νερό τουλάχιστον 15 λεπτά και Ξέβγαλε τα. Ιδανική είναι αυτή η συνταγή για όσες έχουν ταλαιπωρήσει τα νύχια τους και θέλουν να τα δυναμώσουν.

Ντρού Μπάριμορ: έχει έντονο βλέμμα χάρη στις απίστευτες βλεφαρίδες της! Ακολούθησε και εσύ το μυστικό της και κράτα ένα κουτάλι κάτω από τις βλεφαρίδες σου, πιέζοντας τις για λίγα λεπτά προς τα επάνω. Θα δεις πως θα πάρουν καμπυλωτή γραμμή στο λεπτό!

Αντζελίνα Τζολί: πιστεύει ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν! Κοιμήσου αρκετές ώρες και πιες άφθονο νερό όπως η Άντζυ που σε συνδυασμό με τη σωματική άσκηση θα κάνει το δέρμα και τα μαλλιά σου να λάμψουν!

Από την Ελένη Αναστασάκη