Nivea Hair Care

30.05.2007
ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ NIVEA HAIR CARE BRILLIANT BLONDE: Άγγιγμα χρυσού στα μαλλιά σου!

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ NIVEA HAIR CARE BRILLIANT BLONDE: Άγγιγμα χρυσού στα μαλλιά σου! Αν είσαι ξανθιά (ξέρεις εσύ: και φυσική και βαμμένη και με ανταύγειες...!) γνωρίζεις από πρώτο χέρι ότι τα μαλλιά σου είναι πολύτιμα μόνο και μόνο για τα βλέμματα που τραβούν σε κάθε σου εμφάνιση. Όσο εντυπωσιακά όμως κι αν είναι, άλλο τόσο είναι ευαίσθητα. Στον ήλιο. Στη θάλασσα. Στο ζεστό αέρα.

Η νέα σειρά NIVEA HAIR CARE BRILLIANT BLONDE έρχεται προς... διάσωση, περιέχοντας τα πιο πολύτιμα συστατικά: * σπόρους σιταριού και εκχυλίσματα από ηλιοτρόπιου για περιποίηση * φίλτρο UV και αντιοξειδωτικά στοιχεία για προστασία Φροντίδα, δύναμη και λάμψη είναι όλα στο χέρι σου για μαλλιά τόσο πολύτιμα, όσο ο χρυσός!

Κι όλα αυτά σε 3 απλά βήματα: Άρχισε με το νέο σαμπουάν BRILLIANT BLONDE Shampoo με Φίλτρο UV. Χαρίζει στα μαλλιά την υγρασία που χρειάζονται, ενώ το χρώμα αποκτά περισσότερη διάρκεια.

Συνέχισε με το νέο BRILLIANT BLONDE Conditioner με Φίλτρο UV που κάνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα και πιο απαλά, χωρίς να τα βαραίνει.

Και για το τέλος, νιώσε την αναζωογονητική δράση της νέας κρέμας φροντίδας BRILLIANT BLONDE Reflex Treatment με Φίλτρο UV που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Θρέφει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει και δίνει περισσότερη διάρκεια στο ξανθό χρώμα.


NIVEA SUN

Βραβείο Prix De Beaute

Η NIVEA απέσπασε το βραβείο Prix De Beaute 2007 στην κατηγορία ’’Ευρείας_Αντηλιακή Προστασία’’, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την ηγετική της θέση στην αγορά και τις προτιμήσεις των καταναλωτών!

Καταναλώτριες και 15 μελής επιτροπή ειδικών με κριτήρια αξιολόγησης όπως η ποιότητα, η καινοτομία και η υφή των προϊόντων, επέλεξαν την αντηλιακή σειρά NIVEA SUN ως την καλύτερη στην κατηγορία ευρείας διανομής. Η βράβευση έγινε στις 14 Μαϊου, στο ξενοδοχείο Hilton, όπου παρεβρέθηκαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Εμπορίου, ο Πρόεδρος του ΠΣΒΑΚ και πολλοί επώνυμοι.Το βραβείο, για λογαριασμό της NIVEA, παρέλαβε η κ. Λιάνα Μαραγκού,Group Product Manager.

Όλα τα αντηλιακά NIVEA SUN έχουν υποβληθεί σε επανειλημμένους κλινικούς ελέγχους προκειμένου να επιβεβαιωθεί η συμβατότητα με την επιδερμίδα, αλλά και η αποτελεσματικότητά τους. Η αναμφισβήτητη ποιότητα των προϊόντων της αντηλιακής σειράς NIVEA SUN απέσπασε τα θετικά σχόλια της επιτροπής, όπου με ενθουσιασμό επισήμαναν πως πρόκειται για την ιδανική αντηλιακή σειρά για όλη την οικογένεια και την καλύτερη επιλογή για προστασία από το πρώτο λεπτό της έκθεσης στον ήλιο.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ