Κρέμα ανόρθωσης στήθους

30.05.2007
Αποκτήστε στήθος τονωμένο που ανακτά τις καμπύλες του? και στέκεται στο ύψος του. Ανακαλύψτε την ευεργετική δράση των συστατικών του Lifting Buste.
Αποκτήστε στήθος τονωμένο που ανακτά τις καμπύλες του... και στέκεται στο ύψος του.

Ανακαλύψτε την ευεργετική δράση των συστατικών του Lifting Buste . Το προϊόν αποτελείται από συμπυκνωμένο χυμό σφενδάμνου που εξασφαλίζει εντατική ενυδάτωση -με διείσδυση στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας- και ιαματικό νερό που εξαγνίζει και απόσταγμα από Mangiféra με ιδιότητες σύσφιγξης. Πρόκειται για ένα προϊόν με απαλή και βελούδινη υφή που εξασφαλίζει άνεση στην επιδερμίδα. Η δερματολογικά ελεγμένη σύνθεσή του διασφαλίζει την ελαχιστοποίηση των αλλεργικών αντιδράσεων.

Η Γαλλική εταιρεία Yves Rocher είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής φυτικών καλλυντικών στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1959, και η τεράστια επιτυχία της οφείλεται σε δύο χαρακτηριστικά: τη δημιουργία καλλυντικών προϊόντων που βασίζονται στα ενεργά στοιχεία των φυτών, και την πώληση των προϊόντων αυτών απ’ ευθείας στον τελικό καταναλωτή.

Τα εργαστήρια Φυτικής Βιοκοσμετολογίας Yves Rocher, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής στο τομέα της μοριακής βιολογίας και φυτοβιολογίας, ανακαλύπτουν συνεχώς νέα δραστικά συστατικά που τα θέτουν στην υπηρεσία δημιουργίας καινοτομικών και αποτελεσματικών καλλυντικών.

Στην Yves Rocher θα βρείτε πάνω από 800 φυτικά καλλυντικά:

  • περιποίησης προσώπου και αντιγήρανσης, περιποίησης σώματος, μακιγιάζ και αρώματα
  • προσιτά, εγγυημένης αποτελεσματικότητας που καλύπτουν κάθε ανάγκη
  • υψηλής τεχνολογίας, που παρασκευάζονται και συσκευάζονται στη Γαλλία που σέβονται την γυναικεία φύση αλλά και το περιβάλλον
  • υπο-αλλεργικά
  • Lifting Buste
    Κρέμα ανόρθωσης στήθους
    Φιαλίδιο 50 ml - Κωδ. 15978
    Τιμή: 33,57€

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ