Το τροχαίο που τάραξε την ευτυχία των...Κούγια

22.02.2001
Ένα σοβαρό τροχαίο επισκίασε τις ευτυχισμένες στιγμές που ζει ο Αλέξης Κούγιας τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας του γάμου του. Ο γνωστός ποινικολόγος το βράδυ της Τρίτης είχε αυτοκινητιστικό ατύχημα - χωρίς ευτυχώς σοβαρές συνέπειες - έξω από ένα χωριό της Βoιωτίας.
Ένα σοβαρό τροχαίο επισκίασε τις ευτυχισμένες στιγμές που ζει ο Αλέξης Κούγιας τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας του γάμου του. Ο γνωστός ποινικολόγος το βράδυ της Τρίτης είχε αυτοκινητιστικό ατύχημα - χωρίς ευτυχώς σοβαρές συνέπειες - έξω από ένα χωριό της Βoιωτίας. Το κακό έγινε σε μια στροφή, όπου μια νταλίκα με τουρκικές πινακίδες είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προκαλώντας καραμπόλα πολλών αυτοκινήτων. Ο Κούγιας τη στιγμή εκείνη κατευθυνόταν στο ρεύμα καθόδου Λάρισας - ΑΘηνών, όταν η Mercedes που οδηγούσε συγκρούστηκε με το τριαξονικό όχημα.
Ο νιόπαντρος άνδρας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και άλλες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυμάτων του. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είχε υποστεί ελαφρά εγκεφαλική διάσειση και τραύματα στο χέρι. Οι γιατροί έκριναν ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία κι έδωσαν στο γνωστό δικηγόρο εξιτήριο για να πάει κοντά στην αγαπημένη του σύζυγο, Εύη Κούγια - Βατίδου.