Μπάστα: Πλένει γυμνή και στα τέσσερα το μπάνιο!

15.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Όχι, θα πω το παράπονο που με πνίγει και είμαι σίγουρη ότι θα πνίξει κι εσένα. Πήγαν εκεί στον ΑΝΤ1 κι επέλεξαν για Real housewives έξι γυναίκες, οι οποίες μας είναι εντελώς μα εντελώς αδιάφορες. Την Ορθούλα Παπαδάκου εκνευριζόμουν να την βλέπω στο Survivor.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Όχι, θα πω το παράπονο που με πνίγει και είμαι σίγουρη ότι θα πνίξει κι εσένα. Πήγαν εκεί στον ΑΝΤ1 κι επέλεξαν για Real housewives έξι γυναίκες, οι οποίες μας είναι εντελώς μα εντελώς αδιάφορες. Την Ορθούλα Παπαδάκου εκνευριζόμουν να την βλέπω στο Survivor. Την Χριστίνα Παππά η πρώτη και τελευταία φορά που κάθισα να την δω ήταν σε μία βιντεοταινία με τον Στάθη Ψάλτη τη δεκαετία του 80.

Η Αννίτα Ναθαναήλ νόμιζα ότι ήταν καρτ ποστάλ της Μυκόνου, αφού την έβλεπα μόνο σε φωτογραφίες από τις παραλίες του νησιού. Την ύπαρξη της Τζο Ντόγκου απλά την αγνοούσα. Την Ιωάννα Σουλιώτη την θυμάμαι ως αφίσα στο δωμάτιο ενός φίλου μου, ο οποίος ήταν καψούρης μαζί της την εποχή που εκείνη ήταν μοντέλο. Ενώ για την Φώφη Μαστροκώστα, περιμένω πότε θα πάει επίσκεψη στην αδελφή της, να δούμε λίγη Γωγώ ρε αδελφέ.

Δεν ξέρω ποια ήταν η λογική των ανθρώπων του καναλιού, όμως, εκεί έξω υπάρχουν πολλές νοικοκυρές με μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Και πλυντήριο ξέρουν να βάζουν και το μπάνιο πλένουν και το πάτωμα γλείφουν. Και οι τηλεθεατές θα ξερογλείφονταν. Μία τέτοια νοικοκυρά, δούλα και κυρά είναι η Σάσα Μπάστα, η οποία φρόντισε να μας ενημερώσει πώς κάνει δουλειές στο σπίτι της. Και να κάνει τους ανθρώπους του καναλιού να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο, που δεν την σκέφτηκαν.

Η Σάσα, που λες, πέφτει στα πατώματα τσίτσιδι και τρώει τον τόπο. Όπως εξομολογήθηκε με περηφάνια στο «Όλα 11» καθαρίζει μόνη της τα πλακάκια του μπάνιου κι επειδή δεν θέλει να λερώσει τα ρούχα της με χλωρίνη, το κάνει γυμνή. Το ίδιο κάνει και με το πάτωμα, ενώ μάντεψε πώς μαγειρεύει... φορώντας μόνο την ποδιά. Σκέψου, γλέντια που θα κάνει ο γείτονας σε περίπτωση που η Μπάστα έχει ξεχάσει το κρεμμυδάκι και βγει στο μπαλκόνι να το πάρει. Αχ ρε ΑΝΤ1, αχ ρε ΑΝΤ1. Αυτή είναι REAL housewife....