Τι κρύβουν οι μελανιές της Μελέτη;

15.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τίγκα στις μελανιές είναι η Ελεονώρα Μελέτη και είναι λες κι έμπλεξε σε τσακωμό κι έφαγε παρά μία εκατό. Αλλά όχι, τα σημάδια της παρουσιάστριας δεν οφείλονται σε ξύλο, αλλά στις πρόβες που κάνει για το «Dancing with the stars». Βέβαια,

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Τίγκα στις μελανιές είναι η Ελεονώρα Μελέτη και είναι λες κι έμπλεξε σε τσακωμό κι έφαγε παρά μία εκατό. Αλλά όχι, τα σημάδια της παρουσιάστριας δεν οφείλονται σε ξύλο, αλλά στις πρόβες που κάνει για το «Dancing with the stars». Βέβαια, με τόσες μελανιές είναι να απορείς αν εκεί στο show τελικά... dancing ή fighting; Η παρουσιάστρια, πάντως, επιμένει ότι μόνο... dancing και μάλιστα πρωινιάτικα έδειχνε με ενθουσιασμό τα αποτελέσματα από τις πρόβες.

Σου λέει, ρίχνει πολύ ιδρώτα κάθε φορά και είναι τόσο σκληρή η προσπάθεια της που μέχρι στιγμής έχει χτυπήσει δάχτυλο ποδιού, έχει γεμίσει μελανιές κι έχει μαυρίσει ο απαυτός της. Φαντάζομαι τι έχει να γίνει στη συνέχεια. Η ίδια, πάντως, είναι τα μάλα ενθουσιασμένη και για του λόγου το αληθές πρωί πρωί έβγαλε το παπούτσι κι επιδείκνυε στην Ευγενία Μανωλίδου (την είχε τηλεφωνική σύνδεση) το μιμί της. Όταν είδα τη σκηνή, τη σκέψη μου την έκανα: η Μελέτη είναι το φετινό σπασικλάκι/φυτό και σήμερα το πρωί το πρώην σπασικλάκι/φυτό του Dancing καμάρωνε για το νέο. Σνιφ, σνιφ. Συγκινητικές τηλεοπτικές στιγμές.

Αν κι εδώ θα παίξει μεγάλος ανταγωνισμός για τον τίτλο της «απουσιολόγου». Βλέπεις, και η Μαριέττα Χρουσαλά έχει πάρει σοβαρά το ρόλο της και στην κάμερα έδειξε κι εκείνη τις μελανιές που απέκτησε από τις σκληρές πρόβες. Ποια τις έχει περισσότερες, μεγαλύτερες και πιο μαύρες; Οεο; Πάντως, η Ευγενία είναι όλο καμάρι, αφού δύο κορίτσια προχωράνε στο δρόμο (της σπασίκλας) που άνοιξε εκείνη πριν ένα χρόνο.