Ο Σισέ αναστατώνει τις "επώνυμες"! Ποια θα τρέξει γυμνή;

16.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Αν ήξερε η Τζουντ Σισέ ότι η γυμνή φωτογράφηση του συζύγου της στο Nitro θα προκαλούσε τέτοιο ξελίγωμα στις Ελληνίδες και δη στις κυρίες της showbiz, στάνταρ θα του έλεγε να βάλει τους κοιλιακούς του μέσα και να κάτσει στα αυγά του.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Αν ήξερε η Τζουντ Σισέ ότι η γυμνή φωτογράφηση του συζύγου της στο Nitro θα προκαλούσε τέτοιο ξελίγωμα στις Ελληνίδες και δη στις κυρίες της showbiz, στάνταρ θα του έλεγε να βάλει τους κοιλιακούς του μέσα και να κάτσει στα αυγά του. Γιατί εδώ που τα λέμε, η μία γυναίκα αντιμετωπίζεται. Οι πολλές και ξελιγωμένες γυναίκες, είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν.

Άσε, που όλες είναι ωραίες και καταλαβαίνει κανείς ότι η κυρία Σισέ έχει κάθε λόγο να μη νιώσει (σε περίπτωση που συμβαίνει) άνετα με τον ξαφνικό ενθουσιασμό που δείχνουν οι κυρίες της showbiz για τον άντρα της. Πρώτη έδειξε ενθουσιασμένη η Φαίη Σκορδά η οποία με αγωνία και την κοιλιά τούρλα (να μην ξεχνιόμαστε) προσπαθούσε να καταλάβει αν έχει γίνει ρετούς στα επίμαχα του Τζιμπρίλ. Μετά, ήταν η σειρά της Ελένης Μενεγάκη να ξελιγωθεί με τα κάλλη του Σισέ, κι ευτυχώς για την Τζουντ η παρουσιάστρια κράτησε τα βογκητά για τα κοκκινιστά γιουβαρλάκια. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θέλω να φανταστώ την αντίδραση της κυρίας Σισέ αν έβλεπε την Ελένη σκυμμένη πάνω από το Nitro να βγάζει τα ίδια βογκητά!!!

Φαν του γυμνού Σισέ είναι και η φρεσκοχωρισμένη Δήμητρα Αιγινίτη, η οποία έγραψε στο Twitter της: «Ο Σισέ στο εξώφυλλο του Nitro είναι απλά θεός! Αναστατώθηκα πρωινιάτικα!!!» Μιλάμε αγαπημένε μου έχουν πάθει πλάκα τα κορίτσια με τον Τζιμπρίλ κι άμα ο Γάλλος μάθει για την πέραση που έχει, δεν αποκλείεται να μείνει το καλοκαίρι. (Τρελός είναι να πάει αλλού ο... Θεός;)

Κι αν ο ενθουσιασμός/ξελίγωμα των παραπάνω κυριών δεν είναι αρκετά για να τον κρατήσουν σε Ελλάδα και Παναθηναϊκό, ευτυχώς για εμάς (και δυστυχώς για την Τζουντ) υπάρχει η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το model που δεν έγινε ποτέ next είναι το top ξελιγωμένο με τον Σισέ. Και για του λόγου το αληθές, σε συνέντευξή της στο MAX δήλωσε ότι για να μείνει ο Τζιμπρίλ στον Παναθηναϊκό, εκείνη θα τρέξει γυμνή στο γήπεδο! Το θέμα είναι πού θα τρέξει άμα φτάσει στα αυτιά της κυρίας Σισέ η... αυτοθυσία της;