Η Μινόγκ βάζει ταγέρ και θέλει παιδί!

07.07.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Ότι η Κάιλι Μινόγκ διάγει βίο απόλυτου έρωτα και τρελού πάθους με τον Όλιβερ Μαρτίνεζ, είναι γνωστό σε όλους.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ότι η Κάιλι Μινόγκ διάγει βίο απόλυτου έρωτα και τρελού πάθους (κοινώς είναι μες στην καψούρα το θηλυκό) με τον Όλιβερ Μαρτίνεζ, είναι γνωστό σε όλους. Αυτό που δεν ξέραμε και μάθαμε, είναι πως η αοιδός πρόκειται να απαρνηθεί το στυλ της αυστραλέζικης γατούλας, προτιμώντας κάτι γαλλικό. Να σκόπευε να γίνει γατούλα αλά Μπριζιτ Μπαρντο, καλά θα ήταν. Θα χαιρόταν η φύσις όλη.

Το θέμα είναι πως η Κάιλι επιθυμεί να υιοθετήσει ένα σοφιστικέ λουκ, με γυαλιά μυωπίας, το μαλλί κότσο, ταγέρ της Κοκο Σανέλ, και τον Γάλλο σύντροφο της στο πλάι ως το απόλυτο αξεσουάρ μιας πετυχημένης Γαλλίδας νύφης. Την "μεταμόρφωση" της Μινόγκ επιβεβαίωσε ο προσωπικός της image maker, ο οποίος ήδη έπιασε δουλειά. Οι "κακές" γλώσσες υποστηρίζουν πως η αλλαγή της αυτή είναι επιθυμία του καλού της, ο οποίος θες από ζήλια, θες είναι άνδρας πουριτανός, δεν επιθυμεί η αγαπημένη του να αποτελεί αντικείμενο πόθου των ανδρών, ούτε να βγάζει τα οπίσθια της στη φόρα με κάθε ευκαιρία.

Αν ο Όλιβερ δεν είχε καλό σκοπό για τη σταρ, δεν θα ασχολείτο με την ανάλαφρη εμφάνιση της. Επειδή, όμως την βλέπει σοβαρά (ζήτημα χρόνου είναι, λένε, να περάσουν δαχτυλίδι γάμου) κι επειδή έχει σκεφτεί να την κάνει μάνα των παιδιών του, σκοπεύει να την κάνει...κυρία με το "Κ" κεφαλαίο. Για το τελευταίο εδικά, τα περί μητρότητας, επιβεβαίωσε και η ίδια η Κάιλι σε πρόσφατη συνέντευξή της, η οποία δήλωσε πως θέλει να γίνει μάνα και πως το βιολογικό της ρολόι χτυπάει σαν το δαιμονισμένο. Ε, από το να της πάρει τα αυτιά, προτιμά να το ικανοποιήσει, χωρίς όμως να διευκρινίσει πότε σκοπεύει να το κάνει. Όσον αφορά έναν γάμο, προς το παρόν το παίζει δύσκολη. Επειδή, όμως το ταγιέρ πολλές γυναίκες μίσησαν, το νυφικό ουδεμία , δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να παντρευτεί τον Μαρτίνεζ. Άντε, να νοικοκυρευόμαστε μία, μία!