"Θερμό" επεισόδιο με Λε.Πα. στην Κύπρο!

07.07.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ταραχή προκάλεσε στον ελληνοκυπριακό λαό και την κυβέρνηση ο Λευτέρης Πανταζής κι αιτία δεν ήταν "όλα τα λεφτά λουλούδια"
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ταραχή προκάλεσε στον ελληνοκυπριακό λαό και την κυβέρνηση ο Λευτέρης Πανταζής κι αιτία δεν ήταν "όλα τα λεφτά λουλούδια", ούτε η παραίνεση?όλα τα μωρά στην πίστα! Αιτία ήταν η απόφαση του να τραγουδήσει σε καζίνο στα Κατεχόμενα, την οποία όμως πήρε άθελα του. Καλά, δεν ήξερε δεν ρώταγε; Απ' ότι λέει ο ίδιος, μέσω του μάνατζερ του, ρώτησε φίλους του πολικούς, αν μπορεί να εμφανιστεί στα Κατεχόμενα και αυτοί του απάντησαν πως απαγορεύεται μόνο η διανυκτέρευση.

Για να εξηγούμεθα, η εμφάνιση του Λε.Πα στο prive πάρτι, τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, όμως και μόνο η πρόθεση του έφερε αναστάτωση μεγάλη στην μεγαλόνησο. Κύπριοι πολιτικοί ήρθαν σε επαφή με τον αοιδό, του εξήγησαν πως έχουν τα πράγμα και ο Λευτέρης, ο οποίος δεν είχε κακή πρόθεση - να άδει ήθελε μόνο - ακύρωσε από μόνος του την εμφάνιση. Έτσι, τέλος καλά όλα καλά και οι σχέσεις του με τους Κύπριους παραμένουν (όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε) σχέσεις λατρείας.

Το γεγονός άλλωστε, (όχι για τις σχέσεις αοιδού - λαού) ότι το θέμα είναι λήξαν, παραδέχτηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Κύπρος Χρυσοστομίδης, ο οποίος εξήγησε πως αποτελεί αστικό αδίκημα η διανυκτέρευση στα Κατεχόμενα, διότι θεωρείται ως είσοδος σε ξένη περιουσία χωρίς την έγκριση του ιδιοκτήτη. Άντε τώρα να ξέρει τέτοιες λεπτομέρειες ο αοιδός και ιδιοκτήτης ΠΑΕ, Λευτέρης. Ως σοβαρός άνθρωπος, πάντως, που είναι και που δεν φοβάται τις ευθύνες, πήρε στις πλάτες του όλο το βάρος της παρεξήγησης, ζητώντας ταπεινά συγνώμη.