Πόσα κιλά πήρε η Καραβάτου στην εγκυμοσύνη;

08.07.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η εγκυμοσύνη όπως έχεις καταλάβει φοριέται πολύ τελευταία αφού είναι το απόλυτο must και το καλοκαίρι, εδικά στους διάσημους κύκλους, αφού οι εγχώριες σταρ φουσκώνουν σαν μπαλόνια η μία μετά την άλλη.

Κάνε μας LIKE και στο FACEBOOK/ https://www.facebook.com/womenonly.gr


Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Η εγκυμοσύνη όπως έχεις καταλάβει φοριέται πολύ τελευταία αφού είναι το απόλυτο must και το καλοκαίρι, εδικά στους διάσημους κύκλους, αφού οι εγχώριες σταρ φουσκώνουν σαν μπαλόνια η μία μετά την άλλη.


Η Κατερίνα Καραβάτου λοιπόν που περιμένει που μπαίνει στον μήνα της τον Αύγουστο έχει γλυκάνει πολύ και όλοι έχουν να δηλώσουν πόσο πολύ της πάει η εγκυμοσύνη. Η ίδια όμως όπως κάθε γυναίκα που θέλει να είναι ωραία και στιλάκι αποκαλύπτει στο περιοδικό Down Town όσα δεν ξέρουμε για τα κιλάκια που έχει πάρει και το διατροφικό της πρόγραμμα: "Προσπαθώ να τρώω τα πάντα για το μωρό, αλλά αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τρέφομαι κι εγώ σωστά, όχι δηλαδή ότι αν μου έρθει να φάω παγωτό δεν θα φάω. Θα φάω. Απλά δεν έχω όρεξη να τρώω ακατάπαυστα. Μέχρι τώρα έχω πάρει οχτώ κιλά",δήλωσε και πολύ καλά είναι Σωτήρη μου το κορίτσι. Άλλες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τρώνε ακατάπαυστα και χωρίς να περιμένουν παιδάκι, αλλά αν είσαι χαρούμενος και ευτυχισμένος και το φαγητό είναι μέσα στο πρόγραμμα.


Τώρα που είπα πρόγραμμα αναρωτιέσαι τι περιλαμβάνει το διατροφικό της πρόγραμμα: "Τρώω πολλά φρούτα, βραστά λαχανικά, μια μέρα κρέας, μια μέρα γαύρο, σαρδέλες κ.λπ., μια μέρα ζυμαρικά. Τα πάντα υπάρχουν στη διατροφή μου", τρέχει να σε διαβεβαιώσει η παρουσιάστρια που δε σου κρύβει τίποτα.


Και αν νομίζεις πως έχει θέμα που έχει αλλάξει το κορμάκι της με την εγκυμοσύνη: 'Όχι, το βρίσκω πολύ φυσικό. Προς το παρόν, το μόνο πράγμα που έχω δει και έχω “μαγκώσει” λίγο είναι η κυτταρίτιδα στα πόδια μου, που παλιά δεν είχα – είναι το μόνο που έχω δει να αλλάζει πάνω μου και δεν μ’ αρέσει. Αλλά δεν με νοιάζει πάρα πολύ. Ούτε τα κιλά που έβαλα ούτε που δεν μπορώ να φορέσω τακούνι” σου απαντά. Τι να σε νοιάξει χρυσή μου, όταν πλέεις σε πελάγη ευτυχίας , η τακούνα θα σε νοιάξει ή η όψη φλοιού πορτοκαλιού; Και άσε τις φαρμακόγλωσσες να λένε, για να δούμε πρώτον αν θα βρουν άντρα σαν τον Κατσούλη να τους κάνει κανα κουτσούβελο και δεύτερον πόσα κιλά θα πάρουν εκείνες όταν φουσκώσουν και μετά τα ξαναλέμε που εσύ θα έχεις πάλι κορμί φιδίσιο!

Ελένη Αναστασάκη