Αχ, πατέρα της Ελεονώρας Μελέτη με τα σχέδιά σου!

08.07.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Εγώ μετρώ τις ημέρες ανάποδα μέχρι την άδεια και οι λατρεμένοι σταρ της εγχώριας σόου μπιζ κάνουν διακοπές αλλά με το κινητό στο χέρι είναι, τουιτάρουν ανελλιπώς.

Ακολούθησε μας και στο FACEBOOK/ https://www.facebook.com/womenonly.gr


Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Εγώ μετρώ τις ημέρες ανάποδα μέχρι την άδεια και οι λατρεμένοι σταρ της εγχώριας σόου μπιζ κάνουν διακοπές αλλά με το κινητό στο χέρι είναι, τουιτάρουν ανελλιπώς.


* Πρώτη και καλύτερη λατρεμένε, η Ελεονώρα η Μελέτη που αφού σταμάτησε να μας ταλαιπωρεί με δηλώσεις για το αν είναι μόνη ή αν έχει αγόρι, έβγαλε στο Twitter τον άντρα της ζωής της, το μπαμπά της. Ολόκληρο ποστ έκανε η Ελεονώρα με τα εξής:

"Ο μπαμπάς μου μου πρότεινε να με βγάλει φωτογραφία με έναν κύριο δίπλα μου, να τον πασάρει σαν αμόρε στα περιοδικά, να βγάλει κανένα φράγκο".

Τώρα αν της γράψουν της Μελέτη ότι ο μπαμπάς της θέλει να την ξεπουλήσει, θα αρχίσει να ωρύεται που κάποιοι δεν καταλαβαίνουν το χιούμορ της οικογενείας.


* Η Δέσποινα Καμπούρη από την άλλη είναι με την κοιλιά τούρλα και μάλλον έχει φρικάρει αφού στο τελευταίο της τιτίβισμα έγραψε:

"Μου τη σπάει το σκυλί που γαβγίζει, έχω φρικάρει με τη ζέστη, μισώ τα κουνούπια! Εγώ πότε θα γεννήσω άραγε";


Η Δήμητρα Αιγινίτη αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα στην εργασία και την υγεία και τρέχει σαν τον τυραμόλα:

"Δυο ωρεs μαθημα, τρειs ωρεs φυσικοθεραπεια, + δυο 1000αρια κείμενα με dead line. Νταξ... Που ν αφήσω τα κοκκαλακια μου;;;"


* Η Κατερίνα Γκαγκάκη στο κλίμα εργασίας και χαράς και θέλοντας να μας πείσει πως όλα πάνε τέλεια με τα νούμερα του "Elatte", έγραψε το μυθικό:

"Super εβδομάδα για το κανάλι!όλα καλαααα θα πανε!έχω κέφια σήμερα!"


Στου Γεωργαντά του Θέμη πάλι έχει ανάδρομο:

"Exei kana anadromo simera;", αναρωτιέται ο Θεμάκος αλλά το φάρμακο σε κάθε κρίση το ξέρει: λίγη ρακή και στο ράδιο να παίζει το “Πρώτο σου Φιλί, ναι"!


Από την άλλη, σε ακόμα ένα μπλέξιμο μέσω Twitter βρεθηκε η έρμη η Ναταλία Γερμανού. Αντάλλαξε ψες, προχτές κάτι μηνύματα με τον πιτσιρικά Μπόγρη της Κοκκίνου, μην φανταστείς, ανέκδοτα έλεγαν για τον Τσακ Νόρις και έπεσαν όλοι να λένε πως η Ναταλία θέλει το Μπόγρη και η Έλλη τα πήρε στο κρανίο.

Πάντα κουλ η Ναταλία το γύρισε το παιχνίδι με το ευφυέστατο:

"α ρε γμτ! Μηπως εχει twitter ο Ματεο να αφήσουν το Ελλούδι μου ήσυχο";

Έτσι, έτσι και χιούμορ και στήριξη στη Μενεγάκη!


Τελευταία άφησα την Κατερίνα Ζαρίφη, που τάχα κάνει οικογενειακές διακοπές στο πατρικό στη Θήβα. Αλλά από το Twitter δεν αποσυνδέεται ούτε στην τουαλέτα μάλλον! Κορυφαία είναι η τελευταία ατάκα για τη μαμά της:

"Θήβας report: Η μαμα βλεπει το τατού και λέει:1ον-Ξέρεις αυτο μένει για πάντα2ον-Ξερεις το τατου λεγεται δερματοστιξία".


Κ.Π