Θρήνος! Η πασίγνωστη Αλεξιάδη εγκατέλειψε το τραγούδι!

13.07.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια εγκαταλείπει το τραγούδι κι εγκαθίσταται μόνιμα στο εξωτερικό για χάρη του έρωτα; Μη σπας το κεφάλι σου και δεν την βρίσκεις την «πασίγνωστη». Εκτός κι αν στο «Πολύ Μπλα Μπλα» ήθελαν να πουν... παγκοσμίως άγνωστη. Anyway, η Νάνσυ Αλεξιάδη

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

  • Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια εγκαταλείπει το τραγούδι κι εγκαθίσταται μόνιμα στο εξωτερικό για χάρη του έρωτα; Μη σπας το κεφάλι σου και δεν την βρίσκεις την «πασίγνωστη». Εκτός κι αν στο «Πολύ Μπλα Μπλα» ήθελαν να πουν... παγκοσμίως άγνωστη. Anyway, η Νάνσυ Αλεξιάδη (ναι, ναι αυτή) τα παράτησε όλα και μένει στην Ελβετία με τον καλό της, Νίκο Αγούδημο. Μετά από αυτό τι να πεις; Το ελληνικό τραγούδι είναι πιο φτωχό!
  • Επέτειος γνωριμίας στην Άνδρο για Ελένη – Ματέο. Ξέραμε την επέτειο σχέσης, επέτειο γάμου, άντε και την επέτειο χωρισμού. Αλλά γνωριμίας; Σήμερα όλοι γράφουν ότι το ζεύγος συμπληρώνει δύο χρόνια γνωριμίας και θα γιορτάσουν την επέτειο τους στο νησί που συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Ευτυχώς που δεν έγινε μείωση στην Ελένη και θα έχει λεφτά να αγοράζει δώρα για τις επετείους της.
  • Η Σκλεναρίκοβα θέλει να ερωτευτεί Έλληνα! Το μόνο που έχω να πω σε αυτό... τρέξε αγαπημένε μου να προλάβεις. Γιατί θα στη φάει ο Σπύρος Χαριτάτος, ο οποίος αναδεικνύεται σε... Greek lover στο εξωτερικό!
  • Η Νάντια Μπουλέ έχει κυτταρίτιδα! Την αποκάλυψη του δράματος που ζει, την έκανε η ίδια στο Elatte. Κι επειδή τη λυπήθηκε η ψυχή μου, δεν θα ξαναπώ κακή κουβέντα για εκείνη. Γιατί αγαπημένε μου, πόσα χτυπήματα να βαστάξει το έρμο το κορίτσι;