Γιατί η Ελένη άφησε τον Ματέο στην Άνδρο;

15.07.2011
Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος είναι μαζί και αγαπιούνται όσο ποτέ και τώρα που και το Ελενάκι τελείωσε με τις εκπομπούλες της μπορούν

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος είναι μαζί και αγαπιούνται όσο ποτέ και τώρα που και το Ελενάκι τελείωσε με τις εκπομπούλες της μπορούν να χαρούν ανενόχλητοι τον έρωτα τους στην Άνδρο. Άνδρος και ξερό ψωμί για την εθνική μας Ελενίτσα πριν πάει Μαλδίβες , αφού εκεί την περνάει ζάχαρη με τον αγαπημένο της, αλλά όλα και όλα και η δουλειά είναι δουλειά!

Το Ελενάκι λοιπόν άφησε στην άκρη για λίγο τα μπανάκια, την ηλιοθεραπεία και τα ταβερνάκια που όλοι ξέρουμε πόσο πολύ της αρέσουν αφού τα θυσίασε όλα αυτά στο βωμό του "Καφέ'! Του δικού της καφέ φυσικά, αφού άφησε το Ματέο και έπιασε τα τηλεοπτικά πλατ(ε)ό. Γιατί το Λενάκι ως ανεξάρτητη γυναίκα και σούπερ σταρ ξέρει ότι η δουλειά θέλει την προσοχή της, γι’ αυτό και βλέπει αυτές τις ημέρες υποψήφιους δημοσιογράφους, πανελίστες, μάγειρες και θέλει όλα φυσικά να τα έχει υπό έλεγχο, αφήνοντας λίγο στην άκρη τον έρωτα της.

Όπως είδαμε στο star η εθνική μας Ελένη φωτογραφήθηκε για το δελτίο τύπου της εκπομπής της και εγώ θα σου το αποκαλύψω περιμένω πώς και πώς να την ξαναδώ στην μικρή μου οθόνη, γιατί όλα και όλα, αυτά είναι αδυναμίες και συνήθειες μετά από τόσα χρόνια μιας και σπίτι χωρίς Ελένη καφέ δεν πίνει!

Το ερώτημα εδώ όμως είναι άλλο: με τι καρδιά τον άφησε τον Ματέο το Λενάκι εκεί στην Άχλα στο ξενοδοχείο του μόνο και έρημο να λιώνει στους 40 βαθμούς; Μόνο που το σκέφτομαι πονάει η ψυχή μου!

Ελένη Αναστασάκη