Η Άντζελα "πέθανε" τη Λίτσα Διαμάντη!

19.07.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σκέτη απόλαυση είναι η Άντζελα Δημητρίου. Έχεις τις μαύρες σου, είσαι ένα βήμα πριν την κατάθλιψη, έχεις χασει το γέλιο σου; Διαβάζεις μία συνέντευξη Άντζελας κι έρχεσαι στα ίσα σου. Μία δήλωση της «Λαίδης»

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Σκέτη απόλαυση είναι η Άντζελα Δημητρίου. Έχεις τις μαύρες σου, είσαι ένα βήμα πριν την κατάθλιψη, έχεις χασει το γέλιο σου; Διαβάζεις μία συνέντευξη Άντζελας κι έρχεσαι στα ίσα σου. Μία δήλωση της «Λαίδης» είναι το καλύτερο γιατρικό. Αν πρόκειται και για μαζεμένες δηλώσεις σε μία συνέντευξη; Δεν υπάρχει. Σε κλινική γέλιου να πήγαινες, τέτοια αποτελέσματα δεν θα είχες. Η αοιδός μίλησε στο περιοδικό People και η μία ατάκα της ήτο πιο ξεκαρδιστική από την άλλη. Να με συμπαθάει η «Λαίδη», αλλά δύο εσώρουχα άλλαξα όσο τη διάβαζα. Τα μούσκεψα από το γέλιο. Ιδού τα best της Άντζελας....

  • «Πιστεύω ότι είμαι η τελευταία των Μοϊκανών, γιατί δεν υπάρχουν πια λαϊκές φωνές, όπως ήταν η Μοσχολιού, η Διαμάντη, η Σακελλαρίου». Και η τελευταία των... X files είσαι, αφού «πέθανες» την Διαμάντη!
  • «Δεν θέλω να ευλογήσω τα γένια μου, αλλά θεωρώ ότι είμαι από τις πολύ καθαρές λαϊκές φωνές στην Ελλάδα και δεν θα υπάρξει άλλη Άντζελα Δημητρίου» Ενώ Λίτσα Διαμάντη υπάρχει και δεύτερη και κυκλοφορεί ανάμεσα μας.
  • «Θα ήθελα πολύ, έτσι όπως είμαι εγώ Lady, να βρεθώ κάποτε μαζί, σε κάποιο ντουέτο ίσως, και με την Lady Gaga» Γκάγκα lady Gaga;
  • «Το ''Ποια θυσία'' βγήκε το 1985. Έλα απόψε στο Γαλαξίδι να δεις τι θα γίνεται όταν ξεκινήσω να το λέω. Πανικός» Στη Δώθε Παναγιά να δεις τι πανικός γίνεται!
  • «Μπορεί να πάρω ένα φόρεμα που κάνει 60 ευρώ και όταν το φοράω εγώ, να του δίνω αξία και να δείχνει χιλίων ευρώ» Έχω ένα φορεματάκι από τα κινέζικα. Μήπως να το φορέσει η «Λαίδη» να του δώσει λίγη αξία; Έχω να πάω σε σικ γάμο.
  • «Έχω σταματήσει πια να κάνω ακριβές αγορές. Παλιά είχα μία τρέλα με τα Versace. Πάνε τώρα αυτά». Βλέπω να το κλείνει το μαγαζί η Ντονατέλα.
  • "Τα λεφτά σταύρωναν τον Χριστό, άρα μπορούν να σταυρώσουν και μένα» Για τριάκοντα ευρώ, Λαίδη μου....