Με το ζόρι να χωρίσουν τη Μανωλίδου στο Alter

09.08.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Στην ντάλα του καλοκαιριού και με 40 βαθμούς κελσίου στην Αττική κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό βλέποντας την μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Φωτοπούλου στο Alter.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Στην ντάλα του καλοκαιριού και με 40 βαθμούς κελσίου στην Αττική κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό βλέποντας την μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Φωτοπούλου στο Alter.

Στα βήματα του "Πολύ Μπλα Μπλα", το μεσημεριανό μαγκαζίνο του ALTER υποτίθεται πως προβάλλει νέα και αποκαλύψεις για την εγχώρια σόου μπιζ.


Κάπου εκεί, ανάμεσα στη θερμοπληξία και το πάνελ, βλέπω ευφάνταστο τίτλο "Χωρισμός σοκ επώνυμου ζευγαριού" και να λένε όλοι εκεί μέσα πως αυτό το ζευγάρι δεν το περίμεναν να χωρίσει.

Άντε λέω, θα είναι περίπτωση Λαμπίρη, που προλόγιζε τον Κώστα Κούντο με το όνομα ως πασίγνωστο και αγαπημένο τραγουδιστή που μπήκε στη φυλακή, πριν λίγο καιρό.



Αλλά ουχί! Δεν πέσαμε σε τέτοια περίπτωση. Τα πράγματα ήταν χειρότερα αφού το ζευγάρι που χωρίζει ήταν η Ευγενία Μανωλίδου με τον Άδωνη Γωργιάδη και δεν χωρίζει κανονικά αλλά λόγω απόστασης βάσει πάντα της εκπομπής του Alter.

Σου λέει, η Ευγενία έχει προτάσεις μόνο από το εξωτερικό για να δουλέψει και το σκέφτεται σοβαρά να αφήσει εδώ στην Ελλαδίτσα τον βουλευτή και τα τέκνα τους. Μέχρι και δηλώσεις πήραν από τον Γεωργιάδη που βρέθηκε στο σταθμό ως ομιλητή στο χτεσινό δελτίο και ίσα που δεν τους καρύδωσε!



Είπαμε, να έχεις φαντασία αλλά να πουλάς και φύκια για μεταξωτή- ολομέταξη κορδέλα; Λίγο πριν ξέχασα να σου πω, ότι η παρουσιάστρια της εκπομπής Φωτοπούλου είχε υπερασπιστεί με νύχια και δόντια την Ελένη Μενεγάκη που έπεσε στα δόντια της τηλεκριτικού Πόπης Διαμαντάκου.

Τα δάκρυα που έριχνε η Ελενίτσα- η Φωτοπούλου- το χειμώνα και τα σχολιανά που έκανε η ίδια κατά της Μενεγάκη τα ξέχασε;; Τότε θα πεις έπρεπε να σηκωθούν τα νούμερα της Σταματίνας, τώρα μόνο η θερμοκρασία σηκώνεται...



ΚΠ