Το δώρο-έκπληξη του Ματέο στην Ελένη

10.08.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Αχ αυτή η ζωή! Άλλοι να καίγονται στο λιοπύρι και τους 40 βαθμούς και άλλοι να κάνουν το γύρο του Ιονίου σε μια μέρα!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Αχ αυτή η ζωή! Άλλοι να καίγονται στο λιοπύρι και τους 40 βαθμούς και άλλοι να κάνουν το γύρο του Ιονίου σε μια μέρα! Όχι δεν τα έχω πάρει Σωτήρη μου, απλά να με πιάνει το παράπονο! Σήμερα θα σου πω για την Ελένη και τον Ματέο της που έκλεισαν τα δύο χρόνια σχέσης και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Ένα ταξίδι με σκάφος στο Ιόνιο ήταν το δώρο-έκπληξη του Ματεό στην Ελενίτσα έτσι για να της δείξει πόσο πολύ την αγαπάει και πέφτει στα πατώματα για πάρτη της! Ο πρώτος σταθμός ήταν η Λευκάδα και όπως βλέπω στο περιοδικό Hello τα παιδιά έδειχναν πραγματικά πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δε σου κρύβω ότι το όνειρο του να φυσάει ο άνεμος το μαλλί στο κατάρτι το έχω πολύ καιρό και εγώ.

Φιλάκια στο νερό, αγκαλίτσες και πιασμένα χέρι-χέρι τα ερωτευμένα πιτσουνάκια απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα προς τέρψη οφθαλμών των απανταχού παπαράτσι!

Εξάλλου η Ελένη σίγουρα δεν έχει παράπονο χρυσέ μου, αφού μετά τα μπανάκια στη Νάξο και την επιστροφή στην Άνδρο με τον Ματέο ήρθε το ταξίδι-έκπληξη στο Ιόνιο! Ε τι άλλο να ζητήσει και η Ελενίτσα και πώς είναι δυνατόν να μην γεμίσει μπαταρίες πριν επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό; Έχει γυρίσει όλα τα νησιά της Ελλάδος και μάλιστα τώρα πια που δεν κρύβει τον έρωτα της με τον Ματέο και ανταλλάσουν ανενόχλητοι φιλάκια και αγκαλίτσες ποιος την πιάνει... Και το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ελένη θα είναι σε μεγάλα κέφια από Σεπτέμβρη και εγώ δε θα σταματάω να σου γράφω!

Ελένη Αναστασάκη