Σάλος με την κυτταρίτιδα της Ελένης!

17.08.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σοκ και δέος προκαλούν οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη στην παραλία. Το «καθαρό» πόδι, το τσουπωτό πωπουδάκι και η κοιλιά – πλάκα της «Βασίλισσας» που τα βλέπαμε και σκάγαμε από τη ζήλια φαίνεται ότι είναι ένας... μύθος!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Σοκ και δέος προκαλούν οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη στην παραλία. Το «καθαρό» πόδι, το τσουπωτό πωπουδάκι και η κοιλιά – πλάκα της «Βασίλισσας» που τα βλέπαμε και σκάγαμε από τη ζήλια φαίνεται ότι είναι ένας... μύθος!

Γιατί ναι, αγαπημένε μου, παντού υπάρχει ένας μύθος... ακόμη και στο κορμί της «Βασίλισσας»! Τις τελευταίες μέρες γίνεται χαμός στο Διαδίκτυο με τη δημοσίευση φωτογραφιών της Ελένης με μαγιό και χωρίς το απαραίτητο ρετούς. Και τι αποκαλύπτουν; Κυτταρίτιδα, χαλάρωση και μπάκα! (Εμ, έτσι εξηγείται πού πάνε τόσα θαλασσινά και αστακοί που τρώει η Ελένη και δεν κλείνει μάτι μετά από το φούσκωμα).

Καλά, μη φανταστεί ότι το θέαμα που αποκαλύπτουν οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Μενεγάκη είναι αποκρουστικό. Όοοοχι. Μια χαρά κρατιέται η παρουσιάστρια, αν αναλογιστείς ότι είναι μητέρα τριών παιδιών και 41 ετών. Απλά, μία που τις είδαμε και μία που ανακουφιστήκαμε, διότι αυτό το αψεγάδιαστο κορμί που φιγουράρει όλο το καλοκαίρι στα Life style περιοδικά, μάς είχε προκαλέσει ένα άγχος και μία στεναχώρια, επειδή εμείς οι κοινές θνητές, δεν μπορούμε να έχουμε τέτοιο σώμα.

Άσε, που απαντήθηκε και το ερώτημα μας: μα τι κάνουνε κι έχουν τέτοια κορμιά; Απλό. Κάνουν τη διατροφή του... Photoshop!!! Ωστόσο, αγαπημένε μου, μιλάμε ότι προκλήθηκε ο σάλος για την κυτταρίτιδα της Ελένης και όπου βρεθείς κι όπου σταθείς πέφτεις πάνω στο... απομυθοποιημένο πωπουδάκι της Ελένης. (Να’ μουν μύγα στο κατάρτι του σκάφους της Ελένης, να έβλεπα την αντίδραση της στη δημοσίευση των φωτογραφιών). Πάντως, αυτή την εβδομάδα η Μενεγάκη είναι again εξώφυλλο στα περιοδικά με μαγιό κι εννοείται ότι φιγουράρει κλασικά με αψεγάδιαστο κορμί και τσουπωτό πωπό.