Κι άλλη Ελένη με κυτταρίτιδα! Γιέεεες

18.08.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Την τιμητική τους το φετινό καλοκαίρι έχουν το ρετούς και η κυτταρίτιδα! Ειδικά, τις τελευταίες μέρες γίνεται ο χαμός καθώς από τη μία στα περιοδικά βλέπουμε καλλίγραμμα και αψεγάδιαστα κορμιά που τα κοιτάζεις και πεθαίνεις από

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Την τιμητική τους το φετινό καλοκαίρι έχουν το ρετούς και η κυτταρίτιδα! Ειδικά, τις τελευταίες μέρες γίνεται ο χαμός καθώς από τη μία στα περιοδικά βλέπουμε καλλίγραμμα και αψεγάδιαστα κορμιά που τα κοιτάζεις και πεθαίνεις από τη ζήλια και την ίδια στιγμή στο διαδίκτυο τα ίδια τα κορμιά... απομυθοποιούνται, αφού κυκλοφορούν αρετουσάριστες φωτογραφίες τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Ελένης Μενεγάκη, της οποίας η περίπτωση είναι αλήθεια ότι μας έχει απασχολήσει τα μάλα. Κι εκεί που προβληματιζόμαστε για το κορμί της Ελένης κι αν αυτό έχει «χτυπηθεί» πράγματι αλύπητα από την κυτταρίτιδα, έρχεται μία άλλη Ελένη (η Φουρέιρα) και κάνει τη δήλωση – βόμβα: «Έχω κι εγώ κυτταρίτιδα». Και ναι εδώ ταιριάζει ταμάμ το... «κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες». Γιατί πες μου αγαπημένε μου, ποια έχασε την κυτταρίτιδα για να την βρει η Φουρέιρα;

Και που την κρύβει δηλαδή τόσο καιρό; Γιατί όταν φορούσε τα καυτά τα σορτσάκια στο Just the two of us, το ποδαράκι της δεν ήταν και σαν το... θνητό το δικό μας. Βέβαια, ποιοι είμαστε εμείς που θα αμφισβητήσουμε την Ελένη. Κυτταρίτιδα λέει ότι έχει; Κυτταρίτιδα έχει. Είναι όλο ατέλειες λέει; Είναι όλο ατέλειες. Μάλιστα σε αυτές, εντοπίζει και το στραβό δοντάκι, το οποίο της λένε να φτιάξει, αλλά εκείνη αρνείται. «Και αυτά είναι στοιχεία της προσωπικότητας μου και μου αρέσουν έτσι όπως είναι».

Πάντως, έχω να πω ότι η συνέντευξη της νεαρής αοιδού σε εβδομαδιαίο περιοδικό μάς εξέπληξε ευχάριστα. Βλέπεις, η Ελένη όχι μόνο παραδέχτηκε ότι έχει κυτταρίτιδα και στραβό δοντάκι, αλλά φρόντισε να ενημερώσει τα νέα κορίτσια που βλέπουν τα κορμιά στα περιοδικά και θέλουν να αποκτήσουν τέτοια, ότι τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται. «Κι εγώ όπως και όλες οι γυναίκες, έχω κυτταρίτιδα και θέλω να πω στα νέα κορίτσια που μπορεί να βλέπουν τις φωτογραφίες μοντέλων ή τραγουδιστριών στα περιοδικά με τέλεια σώματα, ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται». Τουλάχιστον, υπάρχει και μια τολμηρή.... Εύγε Ελένη.