Η Ρούλα, το ζαρωμένο γόνατο & το αμόκ με τα ρετούς

23.08.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μέγα ζήτημα στην ελληνικιά σόου μπιζ αποτελεί τις καυτές μέρες τούτες το ρετούς!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Μέγα ζήτημα στην ελληνικιά σόου μπιζ αποτελεί τις καυτές μέρες τούτες το ρετούς!

Το ρετουσάραμε το κορμί πατριώτη; Να ρετουσαριστεί κανείς ή να μην ρετουσαριστεί; Και άλλα τέτοια χαριτωμένα ερωτήματα στοιχειώνουν τους εγχώριους τηλεαστέρες σε ένα πανηγύρι του οποίου το ασκί του Αιόλου άνοιξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Μελέτη σου λέει αποφάσισε να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο μηνιαίου περιοδικού με ολίγα ρουχαλάκια αλλά χωρίς ρετούς! Ατρόμητη θα πεις εσύ αλλά οι λοιποί που είδαν τις φωτό δεν την πίστεψαν την καψερή πως έχει τέτοιους ανορθωμένους γλουτούς και την ανάγκασαν να ποστάρει φωτογραφία με τον ποπό της (ή πωπό της, πάρτο όπως θες) εις το Twitter, εννοείται πως ο ποπός ήτο αρετουσάριστος!

Τα μεγαλεία της Ελεονώρας μιμήθηκε ένας άλλος μπλογκεράς ο Νάσος Γουμενίδης που αποφάσισε να μας παρουσιάσει τη βασίλισσα Ελένη Μενεγάκη χωρίς photoshop με μαγιό εις την πλαζ!

Και να σου οι κυτταρίτιδες και να οι κοιλίτσες και που πήγε η αψεγάδιαστη Ελενίτσα με τις 3 γέννες και ο θειϊκό κορμί, αυτή που θαυμάζουμε ντε στα εβδομαδιαία περιοδικά!

Και σκέφτομαι πως άμα ήμουν η Ελένη και τον συναντούσα το Γουμενίδη σε διάδρομο της Κάντζας εκεί ψηλά στον Άlpha, τα μάτια θα του έβγαζα και χωρίς αναισθητικό και χωρίς ρετούς!

Γλυκάθηκε που λες ο Νάσος και μας μόστραρε και Έλλη Κοκκίνου δίχως ρετούς με κάποια κιλάκια παραπάνω για να απαντήσει η Έλλη πως τότε είχε 4 κιλάκια παραπάνω!

Εγώ πάντως Σωτήρη μου τέτοια έβλεπα και απορούσα πως εγώ δένω το παρεό από πάνω μέχρις κάτω στην παραλία και οι τσούπες οι επώνυμες δεν το βγάζουν το μπικινάκι, δεύτερο κορμί το έχουν. Αμ Σωτήρη, άμα είχα και γω το φωτοσοπά στο σπίτι, και στο γραφείο με μπικίνι θα ερχόμουν.

Περιμένω Σίσσυ Χρηστίδου δίχως ρετούς στο λέω, γιατί προσφάτως την είδα σε περιοδικό με μαγιό στην πλαζ και παρέα ήταν και η μαμά της. Και απορούσα και σου εξηγούμαι:να είναι το πόδι σμιλεμένο και χωρίς στάλα κυτταρίτιδα της κόρης, να το δεχτώ! Αλλά και η μάνα Χρηστίδου τέτοιο κορμί θανατηφόρο, όντως το διαθέτει;

Τελευταίο θύμα του αμόκ με το ρετούς είναι η Ρούλα Κορομηλά και συγκεκριμένα το γόνατο της Ρούλας που σε μια φωτογραφική λήψη φάνηκε σου λέει ρυτιδιασμένο. Βρε κι εγώ δίπλα στη Δούκισσα Νομικού σκιάχτρο θα βγω, κι ας μου έχει πετάξει κάτι γαρύφαλλα ένα βράδυ ο Χολίδης στη μπουζουκιερί που τραγουδά!

Θα στο πω πάντως! Οι κυρίες της σόουμπιζ δεν πρέπει να έχουν παράπονο. Όταν μετρώ 150 δίαιτες επωνύμων το τελευταίο διάστημα με το πώς έχασε η μια 10 κιλά σε ένα μήνα, η άλλη 25 σε 3 βδομάδες, ανταριάζω. Και γω να υποστηρίξω την Κοκκίνου που τόνισε πως είχε πάρει κάποια κιλά τότε που την φωτογράφισαν. Βγήκε ποτέ να μας πει πώς πήρε 4 κιλά σε μια βδομάδα; Όχι! Όλες τη δίαιτα του photoshop ξέρουν να κάνουν κι εγώ απορώ πως δεν απέκτησα κορμί μοντελικό τρώγωντας ό,τι κι εκείνες!

ΥΓ: Για τις κοιλιές του Λιάγκα που είδα δίχως σουλούπωμα δεν θα σου πω πως έπαθα καμιά έκπληξη! Εκεί απλά μέτραγα δίπλες στην κοιλίτσα που ήταν φέτα όντως, απλά ενιαία! Μια χαρά είναι ο Τζορτζ με τα παχάκια του. Φωτοσοπά άσε κάτω τη βούρτσα!

Η Κατίνα!