Οι Twitteroφίλοι εύχονται στη Ναταλία, τη Γερμανού ντε!

26.08.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σήμερα λάμπει ο ουρανός, σήμερα λάμπει όλη η γη, σήμερα γιορτάζει η Ναταλία! Εσύ με το πονηρό σου το μυαλό σκέφτηκες αμέσως να ευχηθείς στη δίμετρη τη Ναταλία Βοντιάνοβα, εγώ σκέφτηκα μια τυχαία πρώην του καλού μου και ξενέρωσα και όλη η ελληνική σόου μπιζ εύχεται στην τιμημένη... τη Ναταλία τη Γερμανού φυσικά.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,




Σήμερα λάμπει ο ουρανός, σήμερα λάμπει όλη η γη, σήμερα γιορτάζει η Ναταλία! Εσύ με το πονηρό σου το μυαλό σκέφτηκες αμέσως να ευχηθείς στη δίμετρη τη Ναταλία Βοντιάνοβα, εγώ σκέφτηκα μια τυχαία πρώην του καλού μου και ξενέρωσα και όλη η ελληνική σόου μπιζ εύχεται στην τιμημένη... τη Ναταλία τη Γερμανού φυσικά.




Τα χρόνια πολλά με τιτιβίσματα ξεκίνησαν πριν 14 ώρες περίπου, με το που το ρολόι έδειξε 12 και η μέρα άλλαξε και η Σταχτοπούτα Ναταλία, συντονισμένη πάντα στο Twitter άρχισε να λέει τα 'ευχαριστώ πολύ' στα 'χρόνια πολλά' και τις ευχές που λάμβανε!




"Πω πω αρχισαν απο τωρα οι ευχές για τη γιορτή μου :-)) είστε λατρείες !! "


"Φιλαράκια αγαπημένα γέμισε η οθόνη τόση αγάπη και ευχές που τα λόγια είναι περιττά.. Σας χιλιοευχαριστώ όλους! Και εναν εναν ξεχωριστά ..."




"Κι απο μένα λοιπόν χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα σε όλες τις Ναταλίες και όλους τους Αδριανους. Να μας χαίρεστε :-))"




Καλά τώρα μην με ρωτήσεις ποιός ευχήθηκε στο Ναταλάκι.Βρε όλοι οι twitteroφίλοι της, που ω... τη σύμπτωση οι περισσότεροι είναι επώνυμοι. Αλλά ας μην είμαι άδικη με την εορτάζουσα που είναι μία από τις καλές περιπτώσεις εγχώριων διασημοτήτων που σπεύδουν να κάνουν follow σε κάποιον που δεν βγάζει οπωσδήποτε τη φάτσα του στο γυαλί.




Οι περισσότερες εγχώριες ψωνάρες (με την καλή την έννοια), μπαίνουν στο twitter, και ακολουθούν μόνο τον ίδιο κύκλο ανθρώπων! Βρε ο Άστον Κούτσερ ακολουθεί 666 άτομα στο Twitter και ο εγχώριος γόης Παύλος Σταματόπουλος μόλις 96 κι ας έχει πάνω από 12.000 φανς!


Επειδή βγήκα από το θέμα, ιδού πως ευχήθηκαν μερικοί μόνο φίλοι της Ναταλίας!






Οι Ονειράμα: χρονια πολλα καλα κ δημιουργικα!!!! Σου ευχομαστε οτι ποθεις να το γευεσαι σ Ασταματητα!!!! Φιλια!!




Ο Μύρωνας Στρατής: Ναταλία rules+kicks ass! Yo ho ho! Χρόνια πολλά! :*




Ο Βασίλης Δρυμούσης: Χρονια Πολλα Ναταλια(μεταξυ μας τωρα τι πολλα... παλι καλα να λεμε που εφτασες ως εδω.)Να σε χαιρονται ολοι στα ΚΑΠΗ.




Ο κουμπάρος Γιώργος Τσαλίκης: αγάπη μου να σε χαιρόμαστε.. Σ αγαπάμε τόσο!




Η Έβελυν Καζαντζόγλου: xronia polllaaaaaaaa xamogelasta panemorfa mes th kalh xara vre paidi mou! Xxxx



Η Κατίνα Σου!