Μπακοδήμου vs Καμπούρη: ξεκατίνιασμα live στο Twitter

30.08.2011
Αγαπημένε Σωτήρη, Ποιός είδε τη λεχώνα και δεν την φοβήθηκε! Μάνιασε που λες η Δέσποινα Καμπούρη με τη Μαρία Μαρία Μπακοδήμου σε μια κόντρα που ξεκίνησε με ολίγα τιτιβίσματα στο Twitter και τον καλοθελητή dj Νίκο Χαλκούση που έσπειρε τη διχόνοια ανάμεσα στις δύο κυρίες της τιβί!

Αγαπημένε Σωτήρη,

Ποιός είδε τη λεχώνα και δεν την φοβήθηκε! Μάνιασε που λες η Δέσποινα Καμπούρη με τη Μαρία Μαρία Μπακοδήμου σε μια κόντρα που ξεκίνησε με ολίγα τιτιβίσματα στο Twitter και τον καλοθελητή dj Νίκο Χαλκούση που έσπειρε τη διχόνοια ανάμεσα στις δύο κυρίες της τιβί!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: η Δέσποινα Καμπούρη που προσφάτως έγινε μανούλα, από τη μια αλλάζει πάνες στη μικρή της Ποκαχόντας, από την άλλη ξεκίνησε να γράφει στο δικό της μπλογκ ενώ στο χέρι που περισσεύει έχει το κινητό και τιτιβίζει με ποστς στο Twitter.

Έγραψε που λες ένα χαριτωμένο άρθρο η Δέσποινα και ορισμένοι φανς της άρχισαν να το εκθειάζουν. Έχω σουξέ στο γράψιμο σου λέει η λεχώνα, τι χάνω να το διαφημίσω.

Ε και πώς να το διαφημίσω; Πάτησε η Καμπούρη το κουμπί του retweet που έκανε όλη τη ζημιά και αμέσως εμφανίστηκαν στο προφίλ της όλα τα κολακευτικά σχόλια των άλλων.... για την ίδια!

Αυτά είδε η Μαρία Μπακοδήμου κι άφρισε από το κακό της και ξέσπασε με το εξής σχόλιο:

"Έχει καταλαβει κανεις γιατι καποιοι κανουν retweet τα tweets αλλων που τους λενε ποσο θεοι, ταλαντουχοι και γαματοι ειναι; δεν ντρεπονται;"

Και συνέχισε με τα τιμητικά: "αχ σας παρακαλω, μου λειπουν αλλα 15 αποθεωτικα tweets. Και μετα θα ριξω κατι βλαχικα κομπλεξικα retweets σαν χαλαζι".

"Τρομερή ιντριγκα το TWITEER ! Κανεις ένα tweet κι εξ αντανακλασεως οποιος έχει τη μύγα ταυτίζεται. Α ρε retweet τι κανεις !!".

Αυτά είδε ο dj Χαλκούσης και αφού σχολίασε με νόημα στην Μπακοδήμου πως καταλαβαίνει για ποιόν χτυπάει η καμπάνα, πήγε και έστειλε μήνυμα στην Καμπούρη, για να της προφτάσει τα νέα!

Κι εκεί ξεκίνησε να θάβει η λεχώνα Καμπούρη, αφού ευχαρίστηκε τον τωρινό “Εφιάλτη” της σόου μπιζ Χαλκούση για τα μαντάτα που της έστειλε :

"Eftuxws pou exw k sena k mathainw poioi me krazoun sto Twitter! Krima, tin ektimousa polu re gamwto!"

"Υπάρχει πιο τραγική συμπεριφορά από το να κράζεις κάποιον που ξέρεις προσωπικά μέσω Twitter? Αυτό είναι "βλαχιά" κ "κόμπλεξ"..."

"Τόλμησες να κάνεις retweet κάποιο καλό σχόλιο που σου έκαναν για να προωθήσεις το blog σου; τότε είσαι βλάχος κ κομπλεξικός"


"Τόλμησες να κάνεις retweet κάποιο καλό σχόλιο που σου έκαναν για να προωθήσεις το blog σου; τότε είσαι βλάχος κ κομπλεξικός"

"Tin kaneis pou tin kaneis tin patata... toulaxiston upostirixe tin mexri to telos! Polles muges mazeftikane kalokairiatika!"


Τώρα πότε προσέχει το μωρό, πότε γράφει στα μπλογκ, πότε θηλάζει, πότε μαγειρεύει η πολυμήχανη Καμπούρη, δεν το γνωρίζω, φαίνεται διαθέτει ταλέντα ινδής θεάς γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνω που την βρίσκει την ενέργεια... και να τσακώνεται μέσω τουίτερ!

Καλή μουσίτσα και ο Χαλκούσης, δεν λέω Σωτήρη μου, είχε δεν είχε φωτιές άναψε!


Ένα θα σου πω, ενώ οι παιδομάνες (βλέπε Αγγελική Ηλιάδη) έσπευσαν να υποστηρίξουν την Καμπούρη, στον ίδιο twitterοκόσμο, η Ναταλία Γερμανού αντάλλασσε σχόλια με τον πρώην της Ηλία Βρεττό, που του έγραψε και νέο σουξέ σε πληροφορώ!

@marieathanasioy τα έμαθες τα νέα;; Για μπες να τσεκάρεις το Ναταλάκι- Κατίνα θα με πεις αλλά ζήλεψα την δόξα άλλων!

Aκολούθησέ μας και στο Facebook/ https://www.facebook.com/womenonly.gr